Πρωτοβουλία ΕΔΕΚ για συνάντηση των πέντε του “ενδιάμεσου”

Πρωτοβουλία για συνάντηση των πέντε κομμάτων του αποκαλούμενου ενδιάμεσου χώρου αναλαμβάνει αυτή τη φορά ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος.

Σε ανακοίνωση του ο κ. Σιζόπουλος είπε ότι το κόμμα του θεωρεί πως έχει να διαδραματίσει ένα σημαντικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια, ο οποίος ενισχύεται, κατά τον ίδιο, από το γεγονός ότι μέχρι στιγμής η ΕΔΕΚ δεν έχει θέσει ούτε προαπαιτούμενα ούτε όρους για την ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας.

Ειλικρινής επιθυμία της ΕΔΕΚ, αναφέρει ο κ. Σιζόπουλος, είναι να συμβάλει στην επιτυχή κατάληξη το συντομότερο δυνατό.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ σημειώνει ότι με βάσει τα πιο πάνω, το κόμμα του εκτιμά ότι τώρα είναι η ώρα να αναληφθεί η συγκεκριμένη πρωτοβουλία για να διερευνηθούν οι δυνατότητες ολοκλήρωσής της.

Εκφράζει τέλος την ελπίδα και την ευχή όλοι να προσέλθουν με ειλικρινείς προθέσεις και με θετικό πνεύμα, ώστε να ικανοποιήσουμε ένα αίτημα χρόνων, μίας σημαντικής μερίδας Κυπρίων, οι οποίοι εύλογα ανησυχούν για την πορεία τόσο των θεμάτων της οικονομίας, της κοινωνικής πολιτικής και των μεγάλων επιπτώσεών τους σε σημαντικό μερίδιο του λαού, όσο και για την πορεία που ακολουθείται στο κυπριακό.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy