Πρόβλημα απάντησης κλήσεων στο iPhone X

Εκατοντάδες κάτοχοι iPhone X καταγγέλουν στα forum της Apple πως δε μπορούν να απαντήσουν σε κλήσεις με το πανάκριβο smartphone τους. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, όταν το κινητό δέχεται κλήση η οθόνη καθυστερεί να ενεργοποιηθεί μέχρι και δέκα δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα ο κάτοχος να μην μπορεί να απαντήσει.

Όπως μεταδίδουν οι Financial Times εκατοντάδες χρήστες παραπονιούνται για ανάλογα συμβάντα, αφού ακούν μεν το iPhone X να “χτυπάει” σε εισερχόμενες κλήσεις αλλά για αρκετά δευτερόλεπτα δεν τις βλέπουν στην οθόνη ώστε να απαντήσουν. Από την Apple απάντησαν πως εξετάζουν αυτές τις αναφορές χρηστών. Εάν αντιμετωπίζετε ανάλογο πρόβλημα, μπορείτε να το δηλώσετε στο κέντρο τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας. Οι μηχανικοί συλλέγουν τις αναφορές και τις μελετούν για να φτάσουν στη λύση του προβλήματος.

Το iPhone X, σύμφωνα με την Apple, είναι το πρώτο σε πωλήσεις smartphone της εταιρείας από την κυκλοφορία του. Όμως, φαίνεται πως οι πωλήσεις δεν είναι αρκετά ικανοποιητικές, ενώ και bugs όπως αυτό έχουν σαν αποτέλεσμα να πλήττεται η εικόνα του ακριβότερου iPhone στην ιστορία της εταιρείας. Φήμες κάνουν λόγο για μείωση της παραγωγής, ακόμα και για αντικατάσταση της συσκευής ήδη από τον πρώτο χρόνο ζωής της, αφού επιπλέον και ο σχεδιασμός της οθόνης με τη μαύρη “εγκοπή” έχει βρει πολλούς επικριτές.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy