Πρόβλημα σε σίδερο ρούχων η αιτία πυρκαγιάς σε κατοικία στη Λεμεσό

Πρόβλημα σε σίδερο ρούχων προκάλεσε χθες πυρκαγιά σε υπνοδωμάτιο κατοικίας στη Λεμεσό,  σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
 
Δελτίο τύπου αναφέρει ότι για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη «Λοχία Βασίλη Κρόκου» με δύο πυροσβεστικά οχήματα.
 
Η πυρκαγιά εντοπίστηκε από την ιδιοκτήτρια της κατοικίας χωρίς να διατρέξει οποιοδήποτε κίνδυνο.
 
Όπως αναφέρεται, η πυρκαγιά περιορίστηκε σε υπνοδωμάτιο της κατοικίας με εκτεταμένες ζημιές στον εξοπλισμό του. Τα αίτια της πυρκαγιά διερευνήθηκαν επί τόπου και η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος σε σίδερο ρούχων. 
 
Επίσης η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε σε κλήση για πυρκαγιά σε δίκυκλο αγνώστων λοιπών στοιχείων σε πεζοδρόμιο στην περιοχή Ομονοίας στη Λεμεσό. Το δίκυκλο υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.
 
Εξάλλου, στις 04.03 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στον Άγιο Ιωάννη Λεμεσού. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη «Λοχία Βασίλη Κρόκου» με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.15.   
 
Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές ενώ ελαφρές ζημιές υπέστη το μπροστινό μέρος οχήματος το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο μπροστά από το 1ο όχημα. Η σκηνή φυλάγεται από την Αστυνομία και θα ακολουθήσει διερεύνηση σε συνεργασία μαζί της αργότερα σήμερα.
 
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 21ης Νοεμβρίου μέχρι και τις 06.00 της 22ης  Νοεμβρίου 2017 ανταποκρίθηκε σε 31 κλήσεις για βοήθεια 13 πυρκαγιές και 18 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy