Ψεύδη αυτά που προτείνουν και σήμερα!

Περίεργη η επιμονή των Συναγερμικών στελεχών και επιτελών του κ. Αναστασιάδη και του Προεδρικού να επιμένουν στο καθολικό κούρεμα, 5 χρόνια μετά την αποτυχία τους να το επιβάλουν… Για ποιο λόγο, άραγε; Για να δικαιολογήσουν το «πιστόλι στον κρόταφο»; Ο Π. Δημητριάδης λέει το γιατί: Για να γλυτώσουν οι Ρώσοι ολιγάρχες, φίλοι του κ. Αναστασιάδη.

Ενοχλήθηκαν γιατί ο Π. Δημητριάδης αποκαλύπτει ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος τελικά το πρότεινε; Ενοχλούνται από τις αλήθειες; Και γι’ αυτό τις αποκαλούν «ψεύδη»; Μα αφού και σήμερα οι ίδιοι προτιμούν το καθολικό κούρεμα και δηλώνουν μετανιωμένοι ακόμα και για την αποχή που τήρησαν τότε στη Βουλή!

Μάλλον νομίζουν ότι ο κόσμος έπαθε αμνησία… Ή νομίζουν ότι θα τον παραπλανήσουν όπως οι σουπιές που χύνουν το μελάνι για να θολώσουν τα νερά… Πάντως οι συμπεριφορές Αναστασιάδη απέναντι στον Π. Δημητριάδη είναι οι πιο γνωστές στο συναγερμικό κόσμο για να είναι ψευδείς… Το βιβλίο του κ. Δημητριάδη θα γίνει ανάρπαστο και μόνο για τις γαργαλιστικές αναφορές… Θυμίζει τασάκια…

Νίκη

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy