Ψυχρολουσία για τον Λευτέρη…

1399

Πρέπει να ήταν ψυχρολουσία για τον Λευτέρη Χριστοφόρου η απάντηση που πήρε από την Κάτι Πίρι αναφορικά με τη στάση της Τουρκίας στο Κρανς-Μοντάνα. Ο κ. Χριστοφόρου ανέφερε ότι η Τουρκία πήγε στις συνομιλίες για το Κυπριακό και απαίτησε να παραμείνουν στρατεύματα και εγγυήσεις σε μια χώρα μέλος της Ε.Ε.

Η απάντηση της κας Πίρι ήταν ότι λυπάται για την κατάρρευση των συνομιλιών. Ωστόσο, όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος συνάδελφος από το Στρασβούργο, «το πιο ενδιαφέρον ήταν η φράση της ότι κάποια στιγμή πρέπει να μάθει η Ευρώπη τι πραγματικά έγινε στο Κρανς-Μοντάνα…».

Τελικά ξέρει ή δεν ξέρει η Ευρώπη τι έγινε στο Κρανς- Μοντάνα; Η κυβέρνησή μας λέει ότι γνωρίζουν οι εταίροι μας στην Ευρώπη, ενώ η εισηγήτρια για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ λέει ότι δεν γνωρίζουν. Ποιος γνωρίζει κύριε Πρόεδρε; Και τι γνωρίζει; Γιατί αν δεν γνωρίζουν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας είναι ένα…

Αν γνωρίζουν και απλά δεν ταυτίζονται με εκείνα που εσείς λέτε δημόσια, τότε είναι πολύ διαφορετικό…Νίκη

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

Στην ίδια κατηγορία

374

157

154

336