Ψυχρολουσία για τον Λευτέρη…

1268

Πρέπει να ήταν ψυχρολουσία για τον Λευτέρη Χριστοφόρου η απάντηση που πήρε από την Κάτι Πίρι αναφορικά με τη στάση της Τουρκίας στο Κρανς-Μοντάνα. Ο κ. Χριστοφόρου ανέφερε ότι η Τουρκία πήγε στις συνομιλίες για το Κυπριακό και απαίτησε να παραμείνουν στρατεύματα και εγγυήσεις σε μια χώρα μέλος της Ε.Ε.

Η απάντηση της κας Πίρι ήταν ότι λυπάται για την κατάρρευση των συνομιλιών. Ωστόσο, όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος συνάδελφος από το Στρασβούργο, «το πιο ενδιαφέρον ήταν η φράση της ότι κάποια στιγμή πρέπει να μάθει η Ευρώπη τι πραγματικά έγινε στο Κρανς-Μοντάνα…».

Τελικά ξέρει ή δεν ξέρει η Ευρώπη τι έγινε στο Κρανς- Μοντάνα; Η κυβέρνησή μας λέει ότι γνωρίζουν οι εταίροι μας στην Ευρώπη, ενώ η εισηγήτρια για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ λέει ότι δεν γνωρίζουν. Ποιος γνωρίζει κύριε Πρόεδρε; Και τι γνωρίζει; Γιατί αν δεν γνωρίζουν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας είναι ένα…

Αν γνωρίζουν και απλά δεν ταυτίζονται με εκείνα που εσείς λέτε δημόσια, τότε είναι πολύ διαφορετικό…

Νίκη

Σχολιάστε την είδηση

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.