QeshmAir: Επαναρχίζει τις πτήσεις από Λάρνακα προς Τεχεράνη

 

H Ιρανική αεροπορική εταιρεία QeshmAirανακοινώνει την επανέναρξη των πτήσεων της από Λάρνακα προς Τεχεράνη. Οι πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας θα εκτελούνται κάθε Παρασκευή μέχρι τις 31 Μαίου 2015, ενώ από την 1η Ιουνίου 2015 θα προστεθεί ακόμη μια πτήση κάθε Δευτέρα αυξάνοντας τις πτήσεις της σε 2 εβδομαδιαίες.

Οι πτήσεις της εταιρείας εκτελούνται με αεροσκάφη τύπου AirbusA-320.

Σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο της εταιρείας στην Κύπρο,  OrhodoxouAviationLtd, η επανέναρξη των πτήσεων της QeshmAirγια το 2015, αποτελεί μια πολύ θετική εξέλιξη καθώς το Ιράν κρίνεται ως ένας σημαντικός προορισμός κυρίως για τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και η Κύπρος είναι μια σημαντική τουριστική αγορά για τη χώρα, καθώς αρκετοί Ιρανοί τουρίστες επισκέπτονται το νησί μας κάθε χρόνο. Στόχος της εταιρείας μας είναι να ενώσει την Κύπρο με σημαντικούς προορισμούς αλλά και να αυξήσει το τουριστικό ρεύμα προς Κύπρο, από αγορές που δεν θεωρούνται παραδοσιακές.

Η αεροπορική εταιρεία QeshmAir, ιδρύθηκε το 1993 καιείναι ιδιωτική εταιρεία που δραστηριοποιείται κυρίως στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Στην Κύπρο ξεκίνησε να δραστηριοποιείται από το Μάρτιο του 2014καιεκτελεί το πτητικό της πρόγραμμα μεταξύ Μαρτίου και Οκτωβρίου.

Αντιπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας στην Κύπρο είναι η εταιρεία OrthodoxouAviationLtd. Για πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τη λειτουργία της QeshmAir, μπορείτε να επικοινωνείτε στο κέντρο εξυπηρέτησης στα πιο κάτω στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: + 357 22 36 98 20 —  Φαξ: +357 22 767 670

Web: www.orthodoxouaviation.com —- E-mail[email protected]

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy