Ρεκόρ συμμετοχών στο Καρναβάλι της Πάφου

Μέσα σε κλίμα καλοκαιρίας πραγματοποιήθηκε η καρναβαλίστικη παρέλαση στην Πάφο, όπου περισσότεροι από 4.500 χιλιάδες καρναβαλιστές παρέλασαν το απόγευμα στην λεωφόρο Γρίβα Διγενή.

Φέτος, ο Βασιλιάς Καρνάβαλος υποδύθηκε τον «Τιμωρό» ενώ το παρών τους στο αποκριάτικο ξεφάντωμα έδωσαν η φιλαρμονική του δήμου Πάφου και οι κανταδόροι του μουσικού ομίλου Πάφου.

Ο δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος σε δηλώσεις του ανέφερε πως “η Πάφος είναι σε ρυθμούς καρναβαλιού, με ρεκόρ συμμετοχών και αρμάτων”, για να προσθέσει ότι οι μάσκες έπεσαν και η Πάφος γύρισε σελίδα και το χαμόγελο επιστρέφει στην πόλη.

Η πολιτιστική λειτουργός του δήμου Πάφου Ερμίνα Μάη, σε δηλώσεις της στο πλαίσιο της παρέλασης, ανέφερε πως το Καρναβάλι της Πάφου μετρά περισσότερες από τρεις δεκαετίες ζωής και αναβαθμίζεται χρόνο με το χρόνο.

Η κ. Μάη ανέφερε πως φέτος η καρναβαλίστικη παρέλαση κατέρριψε κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε συμμετοχές, καθώς οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 65 και περισσότεροι από 4.500 χιλιάδες καρναβαλιστές παρέλασαν το απόγευμα στην λεωφόρο Γρίβα Διγενή.

Στην καρναβαλίστικη παρέλαση του δήμου Πάφου, συμμετείχε και ο δήμος Γεροσκήπου με δικό του άρμα υπό τον τίτλο “VIP Prison”.

Όπως είπε ο δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης, θέλαμε να διακωμωδήσουμε την επικαιρότητα, για αυτό ντυθήκαμε φυλακισμένοι, ενώ εκτίμησε πως αυτό θα αρέσει στον κόσμο.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy