Ρότσας: «Εκμεταλλευτείτε την ατμόσφαιρα» – Φέρτε τους S-300

Υπενθυμίζεται οτι η προηγούμενη «ευκαιρία», ήταν στο πραξικόπημα στην Τουρκία οπου καλούσε την κυβέρνηση να επιτεθεί και να αιχμαλωτίσει 42 χιλιάδες Τουρκους. 
Ο Χρίστος Ρότσας,  πρώην βουλευτής και μέλος του ΔΗΣΥ, καλεί την κυβέρνηση να εκμεταλλευτεί ξανά την ευκαιρία που της δίνεται, λόγω της περιρρέουσας ατμόσφαιρας της αγοράς των S-400 απο την Τουρκία και σαν γνήσιος Συναγερμικός που έζησε την πολιτική ενεργού ηφαιστίου, καλεί την κυβέρνηση σε – τι άλλο – να φέρει τους S300 από την Κρήτη.
Να θυμίσουμε οτι η τελευταία φορά που ο κ.Ρότσας κάλεσε την κυβέρνηση να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που της δινόταν, ηταν κατά το πραξικόπημα στην Τουρκία οπου κάλεσε να επιτεθούμε στον Πενταδάκτυλο.  Υποστήριξε ότι το βράδυ του πραξικοπήματος στη Τουρκία, αν ήμασταν προετοιμασμένοι θα μπορούσαμε να απελευθερώσουμε τα κατεχόμενα συλλαμβάνοντας αιχμαλώτους τους 43.000 Τούρκους στρατιώτες. Κατά τον κ. Ρότσα η Τουρκία δεν θα μπορούσε να αντιδράσει γιατί θα είχε ηττηθεί.

«Η κυβέρνηση να εκμεταλλευτεί την αρνητική για την Τουρκία περιρρέουσα ατμόσφαιρα απο την αγορά των S400 και να φέρει στην Κύπρο τους S300. Μαζί με τους TorM1 και τους Buk2, αποκτά αποτελεσματική απάντηση επιτέλους στα Τουρκικά F16».

Δείτε την ανάρτηση του Χρίστου Ρότσα:

Christos Rotsas@RotsasCY

Η κυβέρνηση να εκμεταλλευτεί την αρνητική για την Τουρκία περιρρέουσα ατμόσφαιρα απο την αγορά των S400 και να φέρει στην Κύπρο τους S300.Μαζι με τους TorM1 και τους Buk2, αποκτά αποτελεσματική απάντηση επιτέλους στα Τουρκικά F16.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy