Σ. Μαλάς: Άναυδοι όσοι ακούν τον Αναστασιάδη για τους χειρισμούς στο Eurogroup το ’13

Μένει κανείς άναυδος με τα όσα δηλώνει ο κ. Αναστασιάδης για τους χειρισμούς του στο κρίσιμο Eurogroup του Μαρτίου του 2013, υποδεικνύει ο Υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του απερχόμενου Προέδρου στην επαρχιακή εκδήλωση του κόμματος του στη Λεμεσό, ο κ. Αναστασιάδης υπενθύμισε ότι το ελάχιστο που θα ανέμεναν οι πολίτες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι ανάληψη ευθυνών και όχι την μετακύληση τους σε άλλους.

Δεν είναι δυνατόν, προσθέτει ο Σ. Μαλάς, ο κ. Αναστασιάδης να δηλώνει άγνοια των προβλημάτων που προεκλογικά δεσμεύτηκε να λύσει.

Ο κ. Μαλάς διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι και τα προβλήματα του τόπου γνωρίζει πολύ καλά και τις ευθύνες της επίλυσης τους είναι έτοιμος να αναλάβει.

Κάλεσε τους πολίτες να τον εμπιστευτούν στο τιμόνι της διακυβέρνησης, στην πιο κρίσιμη πενταετία της ιστορίας του τόπου μας μετά το 1974, σημειώνοντας ότι «ήρθε η ώρα, να διαχειριστούμε την πολιτική ζωή της Κύπρου με αξιοπιστία και συνέπεια. Μόνον έτσι θα μπορέσουμε ξανά να κοιτάμε τους πολίτες στα μάτια και να τους κάνουμε να ξαναπιστέψουν στα όνειρα και στις προσδοκίες τους.»

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy