Σ. Μαλάς: Επείγει η αναβάθμιση του Νοσοκομείου Πάφου

Ως τον φτωχό συγγενή σε ό,τι αφορά τον τομέα της υγείας χαρακτήρισε την Πάφο ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς.

Σε δηλώσεις του μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Σταύρος Μαλάς υπέδειξε ότι το Νοσοκομείο της Πάφου,  είναι το μόνο Νοσοκομείο στην Κύπρο που δυστυχώς ακόμα δεν έχει αναβαθμιστεί.

Υπογραμμίζοντας την ανάγκη αναβάθμισης των ειδικοτήτων, ο Σταύρος Μαλάς διαβεβαίωσε ότι στην δική του διακυβέρνηση, η Πάφος θα λάβει ειδική ενίσχυση έτσι ώστε τα εξωτερικά ιατρεία να λειτουργήσουν εκτός του κρατικού νοσηλευτηρίου, ενώ με την ταυτόχρονη λειτουργία και του ιατρικού κέντρου Γεροσκήπου το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου θα μπορεί πλέον να λειτουργεί όπως πρέπει  ως ένα δευτεροβάθμιο ιατρικό κέντρο.

Παράλληλα, τόνισε, θα πρέπει να ενισχυθεί η διασύνδεση του Νοσοκομείου Πάφου με το Νοσοκομείο Λεμεσού, ειδικά σε κάποιες ειδικότητες όπως η καρδιοχειρουργική και η νευροχειρουργική.

Λύπη για απαξιωτικά σχόλια Αναστασιάδη για φοιτητές και ανθυποψηφίους του

Κληθείς από δημοσιογράφο να σχολιάσει τις δηλώσεις του Προέδρου Αναστασιάδη  σε σχέση με την πρόθεση του να μην συμμετέχει σε ντιμπέιτ ο Σταύρος Μαλάς υπογράμμισε ότι «κανένας υποψήφιος Πρόεδρος δεν έχει το δικαίωμα να μιλά με απαξιωτικό τρόπο για τους ανθυποψηφίους του, πολύ περισσότερο όταν ένας Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει καταγράψει κορυφαίες επιδόσεις στην αναξιοπιστία».

Σχολιάζοντας δήλωση του Προέδρου Αναστασιάδη, ότι το  επίπεδο της πολιτικής συζήτησης από τους υποψηφίους είναι περίπου στο επίπεδο των φοιτητών, ο Σταύρος Μαλάς ανέφερε πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης  φαίνεται να μην  έχει παρακολουθήσει συζητήσεις του φοιτητικού κινήματος.Χαρακτήρισε επίσης λυπηρό, για ένα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να μιλά με τόσο απαξιωτικό τρόπο τόσο για τους φοιτητές, όσο βέβαια και για τους ανθυποψηφίους του. Από την άλλη, ο κ. Μαλάς κάλεσε τον κ. Αναστασιάδη να προβληματιστεί πως ο ίδιος κρίνει την πολιτική αναξιοπιστία με την οποία τον χαρακτηρίζουν οι πολίτες.

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.