Σχέση ειλικρίνειας με την κυπριακή κοινωνία!

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΤΑΜΙΑΝ ΚΟΟΥΠ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΟΠΑΠ

Σχέση ειλικρίνειας με την κυπριακή κοινωνία!

«H ειλικρινής σχέση που η ΟΠΑΠ δημιούργησε από το 1969 με την κυπριακή κοινωνία αποτελεί για μας πρότυπο συμπεριφοράς και θα φροντίσουμε ώστε αυτή σχέση να ενισχυθεί» βεβαίωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΠΑΠ, Νταμιάν Κόουπ, χαιρετίζοντας την ετήσια γιορταστική εκδήλωση του Συνδέσμου Επαγγελματιών Πρακτόρων ΟΠΑΠ Κύπρου (ΣΕΠΟΚ), η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία την περασμένη Παρασκευή (17/2/2016).

Ο κύριος Κόουπ, ο οποίος παρευρέθη για πρώτη φορά στην εκδήλωση των πρακτόρων, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συνολική δράση της εταιρίας στην Κύπρο, προτρέποντας όλους να συνεχίσουν με αφοσίωση το έργο τους προς όφελος των ιδίων και του τόπου.

Την δημιουργική συνεργασία τους τόνισαν στο χαιρετισμό τους, τόσο ο πρόεδρος του ΣΕΠΟΚ, Ανδρέας Πέτρου όσο και ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης, ο οποίος  υπενθύμισε ότι η λειτουργία της εταιρίας, είχε πάντα και θα εξακολουθήσει να έχει τον άνθρωπο, στο επίκεντρο.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία παρευρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργιάδης και οι κορυφαίοι αθλητές μας Παύλος Κοντίδης, Απόστολος Παρέλλης, Γιώργος Αχιλλέως, Ελένη Αρτυματά και Ανδρέας Καριόλου, τιμήθηκαν οι πράκτορες συνεργάτες της ΟΠΑΠ Κύπρου οι οποίοι κάλυψαν τους στόχους, όπως είχαν τεθεί από την εταιρία για το 2016. Πρωταθλητής πράκτορας αναδείχθηκε ο Λευτέρης Παύλου με την απόδοση του πρακτορείου του στο Ζακάκι. Ανάλογα βραβεία απένειμε και η ΟΠΑΠ Σπορτς διά του γενικού διευθυντή της, Ανδρέα Ευθυβούλου.

Απονεμήθηκαν επίσης και δύο άλλα σημαντικά βραβεία. Το βραβείο «Ανάπτυξης και Δημιουργικότητας», το οποίο καθιερώθηκε πέρσι στη μνήμη του αποβιώσαντα στελέχους του ΣΕΠΟΚ Φίλιου Φιλίππου, πήρε η Σαλώμη Αναστασίου για την ανάπτυξη του πρακτορείου της στην Ξυλοτύμπου. Το βραβείο ήθους απονεμήθηκε στον παλιό ποδοσφαιριστή Μάκη Σωκράτους, ο οποίος, ως πράκτορας της ΟΠΑΠ στη Λεμεσό, αναζήτησε σε κάλαθο των αχρήστων και παρέδωσε στον κάτοχό του κερδισμένο δελτίο αξίας 150,000 ευρώ. Ο παίκτης πέταξε το δελτίο θεωρώντας ότι αυτό δεν είχε κερδίσει και έφυγε! Η εντιμότητα του Μάκη Σωκράτους απέδωσε σε αυτόν τα κερδισμένα! Κερδισμένο και το ήθος!

Την γιορταστική βραδιά πλημμύρισε η μελωδική φωνή της καταξιωμένης ερμηνεύτριας Μαρίας Ελενας Κυριάκου η οποία, μαζί με τους συνεργάτες της μουσικούς, πρόσφερε ένα ποιοτικότατο πρόγραμμα.

Η εκδήλωση, την οποία παρουσίασε ο δημοσιογράφος Σάββας Κοσιάρης, ολοκληρώθηκε με το κόψιμο της βασιλόπιττας από την ηγεσία της ΟΠΑΠ και την ευχή για οικογενειακή και επαγγελματική επιτυχία των συνεργατών του Ομίλου καθώς βέβαια και δικαίωση του κυπριακού λαού.

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy