Σε 200 σχεδόν καταγγελίες σε μία μέρα στο πλαίσιο επιχείρησης προέβη η Τροχαία στη Λάρνακα

10789
ΠΗΓΗ KΥΠΕ
Φωτογραφία: Φίλιππος Χρίστου

Στις 200 σχεδόν ανήλθαν οι καταγγελίες οδηγών κατά τη διάρκειας μιας και μόνο μέρας επιχείρησης της Τροχαίας, που πραγματοποιήθηκε στη πόλη και επαρχία Λάρνακας.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο υλοποίησης του στρατηγικού σχεδιασμού της ΑΔΕ Λάρνακας για την πρόληψη των οδικών τροχαίων συγκρούσεων στη πόλη και επαρχία Λάρνακας, με τη χρήση του συστήματος ANPR στις 15 Ιουνίου και μεταξύ των ωρών 07.00 -  24.00, πραγματοποιήθηκε υπό την εποπτεία του Υπεύθυνου Τροχαίας, συντονισμένη επιχείρηση.
 
Στην επιχείρηση συμμετείχαν συνολικά 18 μέλη της Τροχαίας Λάρνακας, που βρίσκονταν σε καθήκον και εκτός υπηρεσίας, ενώ μετείχαν και μέλη του ΤΑΕ και ΟΠΕ Λάρνακας.
 
Συνολικά καταγράφηκαν 199 τροχαίες καταγγελίες, ενώ εκδόθηκαν 9 γραπτές παρατηρήσεις και 27 γραπτές προειδοποιήσεις.
 
Συγκεκριμένα, καταγράφηκαν 139 καταγγελίες για οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, 18 καταγγελίες για οδήγηση χωρίς άδεια κυκλοφορίας, 12 καταγγελίες για οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας, 7 καταγγελίες για οδήγηση χωρίς ασφάλεια, 5 καταγγελίες για οδήγηση μοτοσικλέτας χωρίς προστατευτικό κράνος και 3 καταγγελίες για οδήγηση χωρίς άδεια οδήγησης.
 
Επίσης, κατακρατήθηκαν πέντε σαλούν αυτοκίνητα και δύο μοτοποδήλατα.
 
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν επτά πρόσωπα για εκκρεμούντα εντάλματα προστίμων, συνελήφθη ένα άτομο για κατοχή ναρκωτικών και εντοπίστηκαν ένα κλοπιμαίο αυτοκίνητο και μία κλοπιμαία πινακίδα εγγραφής.
 
Ακόμα, εντοπίστηκε ένα καταζητούμενο πρόσωπο, ενώ σε αυτοκίνητο εντοπίστηκαν από την Αστυνομία επιθετικά όργανα.

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.