Σε αυτοκτονία οφείλεται ο θάνατος του Chris Cornell

Στο μπάνιο του δωματίου του ξενοδοχείου όπου θα διανυκτέρευε μετά τη συναυλία των Soundgarden στο Ντιτρόιτ χθες βράδυ, αυτοκτόνησε ο frontman της μπάντας Chris Cornell.

Ο τεράστιος μουσικός, μια από τις καλύτερες φωνές που ανέδειξε το ρεύμα της grunge rock, κρεμάστηκε στο μπάνιο του δωματίου του μετά το τέλος της συναυλίας. Τον 52χρονο Cornell εντόπισε οικογενειακή φίλη, η οποία έσπευσε στο δωμάτιο μετά από αίτημα της συζύγου του εκλιπόντος.

Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος του Αμερικανού μουσικού οφείλεται σε αυτοκτονία, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Εγκαταλείπει σύζυγο και δύο παιδιά.

Πέρα από τους Soundgarden, ο Cornell συμμετείχε και στους Audioslave (με τα μέλη των Rage Against the Machine πλην του Zack de la Rocha) και τους Temple of the Dog, ενώ ήταν αρκετά δραστήριος και σε ατομικό επίπεδο, εκδίδοντας κάποια σόλο άλμπουμ, με τελευταίο το soundtrack της ταινίας The Promise.

Στη χθεσινή sold out συναυλία των Soundgarden στο Ντιτρόιτ, ο Cornell δεν έδειχνε στην καλύτερη κατάσταση επί σκηνής, ενώ το τραγούδι με το οποίο επέλεξε να κλείσει η μπάντα τη συναυλία (επανεκτέλεση του In My Time of Dying που έγινε γνωστό από τον Bob Dylan και τους Led Zeppelin) εγείρει ερωτήματα για το αν ο 52χρονος προανήγγειλε ουσιαστικά το τέλος του.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy