Σε διεθνές τουρνουά στον Πόρο η Arsenal Κύπρου

Με αποστολή 55 νεαρών ποδοσφαιριστών, η Arsenal Soccer School Cyprus συμμετείχε την εβδομάδα πριν το Πάσχα στο 1ο Διεθνές Τουρνουά ακαδημιών «Θησέας» που διεξήχθη στο νησί του Πόρου.

Η επίσημη ακαδημία των «κανονιέρηδων» στην Κύπρο ταξίδεψε στην Ελλάδα με τέσσερις ομάδες -με παιδιά γεννημένα μεταξύ 2002 και 2007- που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση, στην οποία συμμετείχαν επίσης ομάδες από την Ολλανδία και τη Βουλγαρία. Από ελληνικής πλευράς, αγωνίστηκαν μεταξύ άλλων ο Παναθηναϊκός και ο Απόλλων Σμύρνης.

Τα παιδιά της Arsenal Κύπρου συνόδεψαν στην Ελλάδα τέσσερις προπονητές και ένας αρχηγός αποστολής, καθώς και αρκετοί γονείς, που συνδυάσαν το ταξίδι με ολιγοήμερες διακοπές, στο όμορφο νησί που διοικητικά ανήκει στο νομό Αττικής, αλλά βρίσκεται δίπλα από τη Πελοπόνησσο.

Οι νεαροί της Arsenal Κύπρου είχαν την ευκαιρία να πάρουν εμπειρίες ποδοσφαιρικής αποστολής στο εξωτερικό, μένοντας μαζί σε ξενοδοχείο και ακολουθώντας τις οδηγίες του Άρα Πετροσιάν και της ομάδας του.

Ο επικεφαλής της ακαδημίας και αρχηγός αποστολής κ. Χαράλαμπος Σπύρου τόνισε: «Οι μικροί πέρασαν πολύ ωραία! Το τοπίο ήταν πολύ όμορφο, όπως και το ξενοδοχείο όπου μέναμε. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του 2007 πήρε τη 2η θέση στην κατηγορία της, ενώ και οι τέσσερις ομάδες μας έδωσαν τέσσερα με πέντε παιχνίδια η κάθε μία».

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy