Σε κρίσιμη κατάσταση στο ΓΝ Λευκωσίας 45χρονος μοτοσικλετιστής

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας 45χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος τραυματίστηκε το μεσημέρι σε τροχαίο δυστύχημα στην Αγία Νάπα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 14.20, συνταξιούχος, ηλικίας 73 χρόνων, από τη Λευκωσία και τώρα μόνιμος κάτοικος Αγίας Νάπας, οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην Οδό Τεύκρου Ανθία στην Αγία Νάπα, όταν στην προσπάθεια του να στρίψει δεξιά και να εισέλθει σε πρατήριο καυσίμων, ανέκοψε την ευθεία πορεία μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού, που οδηγούσε 45χρονος από τη Λευκωσία, επίσης μόνιμος κάτοικος Αγίας Νάπας.
 
Από τη σύγκρουση ο μοτοσικλετιστής εκτινάχθηκε στο δρόμο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου λόγω της κατάστασης της υγείας, μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
 
Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου.  
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την ώρα της σύγκρουσης ο 45χρονος δεν έφερε προστατευτικό κράνος.
 
Στον οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε από την Αστυνομία έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, ενώ ο μοτοσικλετιστής λόγω της κατάστασης της υγείας του δεν κατέστη δυνατόν να υποβληθεί σε αλκοτέστ.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy