Σε ποια χώρα θα πληρώνουν τα ταξί με τραγούδια;

Μια πρωτοποριακή υπηρεσία ταξί παρουσιάζει μια εταιρεία καθαρής ενέργειας στη Φινλανδία, στην οποία οι πελάτες δεν θα πληρώνουν με χρήματα, αλλά με τραγούδια!

Αυτό είναι το κόνσεπτ της νέας υπηρεσίας Singalong Shuttle που λανσάρει στη σκανδιναβική χώρα η εταιρεία Fortum.

Οι μετακινήσεις θα γίνονται με αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα (BMW i3) καθώς η εταιρεία ευελπιστεί ότι με αυτόν τον διασκεδαστικό τρόπο οι νέοι θα έρθουν πιο κοντά στην ηλεκτροκίνηση.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από τις 6 Ιουλίου στο πλαίσιο του 2ήμερου μουσικού φεστιβάλ Ruisrock που θα διεξαχθεί στην πόλη Τούρκου.

«Με την υπηρεσία Singalong Shuttle θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο με όμορφο και διασκεδαστικό τρόπο πόσο άνετη και εύκολη είναι η οδήγηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου», σημειώνει ο Brand Manager της Fortum, Γιούσι Μάλκια.

«Τα σιωπηλά ηλεκτρικά αυτοκίνητα σου δίνουν τη δυνατότητα να απολαμβάνεις το τραγούδι χωρίς θόρυβο. Το αυτοκίνητο κινείται με ηλεκτρισμό, οπότε ο πιο δυνατός θόρυβος είναι αυτός που κάνουν οι επιβάτες. Το αυτοκίνητο συνεχίζει να κινείται για όσο εσείς τραγουδάτε. Οι οδηγοί της Singalong Shuttle δεν θα δέχονται μετρητά ή πιστωτικές κάρτες.

Ο μόνος τρόπος πληρωμής είναι το τραγούδι», προσθέτει.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy