Σε σοβαρή κατάσταση 49χρονος που βρέθηκε τραυματισμένος στη Λάρνακα

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 49χρονος από την Ελλάδα, ο οποίος φαίνεται να τραυματίστηκε από πτώση, λόγω μέθης.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία , ο 49χρονος εντοπίστηκε γύρω στις 15.45 χθες να κείτεται μπρούμυτα στην άμμο, μπροστά στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Λάρνακας, στη λεωφόρο Αθηνών.
 
Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου από τις εξετάσεις που έγιναν από τους επί καθήκοντι ιατρούς διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα 6ης και 7ης πλευράς και αιμορραγία εγκεφάλου.
 
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του, ο άνδρας διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε στο νευρολογικό τμήμα.
 
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας. Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, 30 λεπτά πριν τον εντοπισμό του 49χρονου στην άμμο, αυτός είχε θεαθεί να κάθεται σε παγκάκι πλησίον του σημείου όπου βρέθηκε, έχοντας συμπτώματα μέθης.
 
Μέχρι στιγμής εικάζεται ότι τα τραύματα του άνδρα προκλήθηκαν από πτώση αφού από το σημείο όπου καθόταν μέχρι το σημείο στην παραλία όπου εντοπίστηκε, υπάρχει υψομετρική διαφορά.
 
Η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείται από την Αστυνομία και με το πρώτο φως της ημέρας θα διενεργηθούν περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο άνδρας.
 
Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy