Σφραγίδα Καρλάο σε νίκη παραμονής

Σε ρυθμούς… σάμπα ο εκπληκτικός Καρλάο οδήγησε την Νέα Σαλαμίνα σε νίκη που  με βάση όλες τις ενδείξεις είναι νίκη παραμονής, επί του Ολυμπιακού (2-0) στο Μακάρειο. Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη ήταν καλύτερη στο β’ μέρος και πέτυχε την πιο σημαντική νίκη της.

Στο 28’ ο Καπαρτής δέχτηκε  κάθετη πάσα από τον Μιγκελίτο αλλά δεν την αξιοποίησε αφού στο τετ α τετ με τον Κίρεφ δεν έκανε καλό πλασέ και απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας.

Στην επανάληψη είχαμε το ίδιο σκηνικό, μόνο που αυτή τη φορά η Σαλαμίνα ήταν αυτή που έψαξε διακαώς το γκολ. Στο 52’ ο Καρλάο σε φάουλ που εκτέλεσε η μπάλα βρήκε στο δοκάρι αλλά 9’ αργότερα ο Βραζιλιάνος έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του. Στο 61’ ο Πόλιανετς με εξαιρετική πάσα βρήκε τον επιθετικό της Νέας Σαλαμίνας και αυτός με πλασέ από πλάγια θέση άνοιξε το σκορ. Γνωρίζοντας ότι τα περιθώρεια στένεψαν πολύ ο Ολυμπιακός ανέβηκε ψηλά προσπαθώντας να βρει ένα γκολ αλλά δεν το πέτυχε. Ο Καρλάο ήρθε να…σπρώξει τον Ολυμπιακό στην β’ κατηγορία με δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο τελευταίο λεπτό.

Ολυμπιακός : Χίντι, Αντωνίου, Ζιαμπάρης, Πουγιούκκας, Σαμάρας (65′ Τόρες), Μιγκελίτο (65 Κάστρο), Σωτηρίου, Πεχλιβάνης, Τριμπό, Πολίτσι (77′ Σεραφείμ), Καπαρτής.

Νέα Σαλαμίνα  : Κίρεφ, Σεργίου, Καρώ (30′ Χατζηκωνσταντή), Κούσουλος, Κορέια, Νταμαού, Ρέινολντς, Πόλιαντες (90′ Κυπριανού), Ελουντού (85′ Σιαθάς), Νορ, Καρλάο.

 

 

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy