Συγκινητική προσπάθεια για στήριξη του 3χρονου γιου του ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Φούσκο

Μια συγκινητική προσπάθεια μέσα και έξω από το χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου, γίνεται τις τελευταίες ημέρες για στήριξη του τρίχρονου αγοριού της οικογένειας του ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Φούσκο, το οποίο αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΠ, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης μάζεψαν ένα σημαντικό ποσό για τον ιερό αυτό σκοπό.
 
Ο Αρχηγός του Αστέρα Τρίπολης Ματίας Ιγκλέσιας, σε δήλωση του είπε ότι τους ανέφερε το περιστατικό ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας τους, Νίκος Κωνσταντινίδης, ο οποίος είναι Κύπριος και αμέσως όλοι ευαισθητοποιήθηκαν στην ομάδα.
 
«Θέλαμε να κάνουμε κάτι με τη σειρά μας για να βοηθήσουμε. Είμαι κι εγώ Αργεντινός. Δεν έχει σημασία βέβαια από πού είναι ο κάθε ένας. Σε τέτοιες περιπτώσεις μετρά ο άνθρωπος. Θέλουμε να έχουμε θετική σκέψη και να πάνε όλα καλά. Πρέπει όλοι μας να δείξουμε την απαραίτητη ανθρωπιά σε αυτή την περίπτωση. Το ποδόσφαιρο είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Εμείς οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουμε φίλους και κάνουμε τη δική μας «οικογένεια» στα αποδυτήρια. Τώρα ήρθε η ώρα να δείξουμε ότι δεν υπάρχουν χρώματα, φυλές και ομάδες κι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε ένα. Όλη η οικογένεια του Αστέρα Τρίπολης στέλνουμε τη θετική μας σκέψη και τις ευχές μας. Θέλουμε να μας νοιώθει δίπλα του σε αυτόν τον αγώνα σαν μια οικογένεια», πρόσθεσε
 
Ο ΠΑ.Σ.Π., ο οποίος τις τελευταίες μέρες κάνει προσπάθειες να μαζευτεί ένα ποσό κι από άλλους φορείς σε Κύπρο και εξωτερικό, ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης και παράλληλα δηλώνει ξανά τη στήριξη του σε όλες τις ενέργειες των ποδοσφαιριστών μελών του και του «Γκολ στη Ζωή» προς βοήθεια του μικρού Λούσιο.
 
Καλεί, τέλος, όλο τον κόσμο που μπορεί να βοηθήσει να το κάνει μέσω της σελίδας (https://www.gofundme.com/LucioFusco) ή στον πιο κάτω λογαριασμό: BANK NAME: Astro Bank, HOLDER’S NAME: EMILIANO A FUSCO, SAVINGS ACCOUNT: 0000391832, IBAN: CY78008003020000000000391832, SWIFT: PIRBCY2N .

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy