ΣΥΚΑΛΑ: Η Κυβέρνηση έχει τους Κύπριους κουρεμένους πολίτες «γραμμένους και διαγραμμένους»

Είναι προφανές ότι η Κυβέρνηση έχει τους Κύπριους κουρεμένους πολίτες «γραμμένους και διαγραμμένους», αναφέρει ο Σύνδεσμος Καταθετών της πρώην Λαϊκής Τράπεζας (ΣΥΚΑΛΑ) με αφορμή τον χθεσινό απολογισμό του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

«Δυστυχώς πάλι δεν ακούσαμε κάτι το συγκεκριμένο σε ότι αφορά την αποκατάσταση αυτών στους οποίους και το Κράτος και το χρηματοπιστωτικό σύστημα οφείλει την ύπαρξη του. Περιορίστηκε ο Πρόεδρος σε ευχολόγια και οράματα!», αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΚΑΛΑ.

Υπενθυμίζοντας ότι η Κυβέρνηση πρόσφερε υπηκοότητα σε ξένους το 2013, επειδή έχασαν τις καταθέσεις τους, αλλά και επισημαίνοντας δημοσιεύματα και ανακοίνωση του Κινήματος Οικολόγων / Συνεργασία πολιτών ότι τον Δεκέμβριο του 2016, το υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε την πολιτογράφηση ζεύγους Τούρκων πολιτών για “εξευμενισμό” / αποζημίωση μετά από το κούρεμα των καταθέσεων τους στην Λαϊκή Τράπεζα, ο ΣΥΚΑΛΑ σχολιάζει πως «είναι περισσότερο από προφανές ότι αυτή η Κυβέρνηση τους Κύπριους κουρεμένους πολίτες, τους έχει ‘γραμμένους’ και διαγραμμένους!.»

«Όπερ έδει δείξαι», καταλήγει.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy