Συλλυπητήριο τηλεγράφημα ΓΓ ΑΚΕΛ προς Ραούλ Κάστρο και Μιγκέλ Ντιας – Κανελ

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού απέστειλε συλλυπητήριο τηλεγράφημα προς το Ραούλ Κάστρο, Γ.Γ. της Κ.Ε. του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κουβάς, καθώς και στο Μιγκέλ Ντίαζ-Κανέλ Πρόεδρο του Κρατικού Συμβουλίου της Κούβας για το χθεσινό τραγικό αεροπορικό δυστύχημα κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Χοσέ Μαρτί στην Αβάνα. Μεταξύ άλλων, το σχετικό τηλεγράφημα αναφέρει τα εξής:

«Όλοι μας έχουμε συγκλονιστεί και με βαθύτατη θλίψη ακούσαμε τη φρικιαστική είδηση σχετικά με το χθεσινό τραγικό αεροπορικό δυστύχημα κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Χοσέ Μαρτί στην Αβάνα, το οποίο οδήγησε στο θάνατο περισσότερων από 100 ανθρώπους, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν πολίτες της Κούβας, με εξαίρεση πέντε ταξιδιώτες από το εξωτερικό και το πλήρωμα.

Επιτρέψτε μου να μεταφέρω τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια εκ μέρους της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ και μένα προσωπικά σε εσάς, στις οικογένειες και συγγενείς των θυμάτων, την κυβέρνηση της Κούβας, το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κούβας και τον Κουβανικό λαό γενικότερα. Μοιραζόμαστε τον πόνο σας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές εθνικού πένθους.

Παρακαλούμε μεταβιβάστε τις ευχές μας για γρήγορη ανάκαμψη στους σοβαρά τραυματισμένους.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι Κουβανικές αρχές με θάρρος αντιμετωπίζουν τα επακόλουθα αυτού του τραγικού ατυχήματος.
Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας σε αυτή τη δύσκολη και επώδυνη περίοδο.»

19 Μάη 2018
Γραφείου Τύπου Κ.Ε. του ΑΚΕΛ

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy