Σύλληψη 32χρονου για την υπόθεση απόπειρας φόνου στην Π. Χρυσοχούς

Στην σύλληψη ενός προσώπου για την υπόθεση απόπειρας φόνου στην Πόλη Χρυσοχούς, προχώρησε νωρίς το απόγευμα η Αστυνομία Πάφου.

Πρόκειται για 32χρονο οποίος φέρεται να τραυμάτισε με το όχημα του 33χρονο από την Πόλη Χρυσοχούς. Η απόπειρα φόνου εναντίον του 33χρονου διαπράχθηκε γύρω στις 8.30 σήμερα το πρωί.

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, 32χρονος από την επαρχία Πάφου, φέρεται να οδήγησε το αυτοκίνητό του εναντίον του 33χρονου ο οποίος ήταν πεζός, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πόδια. Αμέσως μετά, ο 32χρονος εγκατέλειψε τη σκηνή.

Ο 33χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου κρατήθηκε για νοσηλεία αφού διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα και στα δύο του πόδια και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Τον 33χρονο εξέτασε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.

Μετά από εξετάσεις και αξιολόγηση πληροφοριών, η Αστυνομία εντόπισε γύρω στις 2.20 το μεσημέρι σήμερα τον 32χρονο, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Ανακρινόμενος ο 32χρονος ανέφερε στην Αστυνομία ότι ήταν στην σκηνή, ωστόσο όπως ανέφερε δεν τραυμάτισε τον 33χρονο σκόπιμα. Αν είπε συνέβη κάτι τέτοιο ήταν ατύχημα.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία αποδίδει σε προσωπικές διαφορές τα αίτια της απόπειρας φόνου.

Ο 32χρονος που φέρεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία, αναμένεται αύριο να προσαχθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy