Σύλληψη 38χρονου για απάτη με ακίνητη περιουσία – Πήρε τα λεφτά και ακύρωσε το αγοραπωλητήριο έγγραφο

Σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ φέρεται να απέσπασε 38χρονος Ε/κ από αλλοδαπό που ενδιαφερόταν να αγοράσει συγκεκριμένο τεμάχιο γης σε χωριό της Επαρχίας Λεμεσού. Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και η Αστυνομία του φόρεσε σήμερα χειροπέδες.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο παραπονούμενος, που είναι μόνιμος κάτοικος Κύπρου, ενδιαφέρθηκε, το 2014, να αγοράσει τεμάχιο γης στην Επαρχία Λεμεσού έναντι 1.030.000 ευρώ. Ο 38χρονος παρουσιάστηκε ως μεσάζοντας, που θα διευθετούσε τις απαιτούμενες διαδικασίες.
 
Χωρίς ο παραπονούμενος να το γνωρίζει κι ενώ είχε ήδη δώσει ως προκαταβολή 25.000 ευρώ μετρητά και μεταφέρει με δύο εμβάσματα 469.200 ευρώ στους λογαριασμούς που του υποδείχθηκαν, ο 38χρονος φέρεται να ακύρωσε το αγοραπωλητήριο έγγραφο.
 
Όταν δε υποψιάστηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, ο παραπονούμενος έδωσε εντολή για ακύρωση μιας επιταγής ύψους 545.000 ευρώ που είχε εκδώσει προς τον ύποπτο.
 
Ο 38χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy