Συλλήψεις κουκουλοφόρων χθες βράδυ σε επεισόδια στο Σύνταγμα, ο ένας φέρεται ότι είχε και τσεκούρι

1119
ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Επιβεβαιώθηκε σήμερα ότι η ελληνική αστυνομία προέβη αργά χθες βράδυ σε μία σύλληψη και δύο προσαγωγές για τα επεισόδια που σημειώθηκαν μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη στο Σύνταγμα, κατά τα οποία τυλίχτηκε στις φλόγες και ένα από τα φυλάκια της Προεδρικής Φρουράς στο Μνημείο.

Κατά την διάρκεια συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας εναντίον των νέων μνημονιακών μέτρων που περιέχονται στο πολυνομοσχέδιο  στην Πλατεία Συντάγματος, και ενώ πραγματοποιείτο συναυλία της ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης», ομάδα κουκουλοφόρων προσπάθησε να εισέλθει στο προαύλιο της Βουλής από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

 Άρχισαν να εκτοξεύουν βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες και πέτρες εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων. Από ρίψη μολότοφ έπιασε φωτιά το φυλάκιο μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Η αστυνομία προσήγαγε δύο άτομα και συνέλαβε ένα, στην κατοχή του οποίου, σύμφωνα με πληροφορίες,  βρέθηκαν ένα σφυρί και ένα τσεκούρι.

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.