Σήμερα Όλοι Τρώμε Παγωτό!

Καλοκαιράκι χωρίς παγωτό δεν γίνεται! Γι’ αυτό και η Lidl, επιφύλαξε μια ξεχωριστή έκπληξη σε όλους όσους αγαπούν το παγωτό, το καλοκαίρι και τον ήλιο!

Με σύνθημα «Σήμερα όλοι τρώμε παγωτό», η Lidl ετοίμασε μια μοναδική γιορτή για όλους όσους είχαν την τύχη να περάσουν από το λιμανάκι της Πάφου το Σάββατο 23 Ιουνίου. Τα κορίτσια της Lidl με χαμόγελο και χαρούμενη διάθεση, κερνούσαν τον κόσμο που μαζικά έσπευσε στο Λιμανάκι να απολαύσει δωρεάν παγωτό, σε μια απίστευτη και απολαυστική ποικιλία ειδών και γεύσεων.

Το σκηνικό άκρως καλοκαιρινό, με πολύχρωμα μπαλόνια, χιλιάδες μπουρμπουλήθρες να δίνουν μια παιχνιδιάρικη νότα στην ατμόσφαιρα και φυσικά ζωντανή μουσική.

Από παγωτά και τι δεν υπήρχε! Παγωτό Sandwich, Παγωτό NEO Sandwich, Pianola Coca, Mini Mix Classic, Fruit Dream, Little Octo, Παγωτό Χωνάκι Mini, Παγωτό κυπελάκι και μια επιλογή πυραύλων Ecorino, Selection και Light, πολύ γευστικά και πολυαγαπημένα, με κρέμα, στρατσιατέλα, πολλή σοκολάτα, και δροσερές φρουτένιες γεύσεις, απλά Gelatelli.
Αλλά οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί!

Λίγες μέρες μετά οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής επικοινωνίας δέχτηκαν μια απροσδόκητη, δροσιστική εισβολή. Η Lidl θέλοντας να τους ευχηθεί καλό καλοκαίρι πέρασε από τα γραφεία τους για να τους κεράσει τα μοναδικά παγωτά της. Ένα ευχάριστο διάλειμμα με μια καλοκαιρινή γεύση που απόλαυσαν όλοι με την ψυχή τους.
Αμέσως μετά σειρά σειρά πήρε η Λεμεσός! Στο ειδικά σχεδιασμένο περιπτεράκι της Lidl, στον χώρο στάθμευσης Αγίου Τύχωνα μπορούσες να βρεις και να δοκιμάσεις όποιο παγωτό λαχταρούσε η ψυχή σου.

Η συναυλία που είχε στηθεί λίγο πιο κάτω έδινε ρυθμό στην ήδη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα και προσέλκυε όλο και περισσότερο κόσμο που ήθελε να πάρει μια γεύση από καλοκαίρι! Όλοι οι λάτρεις του παγωτού,μικροί και μεγάλοι, ενθουσιάστηκαν από τη γιορτινή, καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, και με χαρά απόλαυσαν τη μοναδική ποικιλία των δωρεάν παγωτών της Lidl.

Ήταν η απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία! Άφθονο και ποιοτικό δωρεάν παγωτό σε όλες αυτές τις δροσερές, γλυκές και αγαπημένες γεύσεις, που κάθε καλοκαίρι απολαμβάνουμε όπως #KaneisAllos!

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy