Συμβιβασμός σε ματσάρα

Ντέρμπι με τα όλα του ήταν το ματς μεταξύ της Ανόρθωσης και Ομόνοιας με τις δύο ομάδες να συμβιβάζονται στην ισοπαλία (2-2).

Η Ομόνοια με έναν εξαιρετικό Δημήτρη Χριστοφή κατάφερε να πάρει προβάδισμα με 0-2 στο 66ο λεπτό, ωστόσο ο Λέβι είχε άσο στο μανίκι τον Κολούνγκα, από τις εκτελέσεις φάουλ του οποίου, οι Βίκτορ και Καλδερόν έφεραν το παιχνίδι στα ίσα.

Γκολ από τα αποδυτήρια σημείωσε η Ομόνοια όταν στο 2ο λεπτό ο Χριστοφή διένυσε απόσταση 20 μέτρων πριν σημαδέψει τον Μαργκάσα ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 23ο λεπτό ο Χριστοφή έκανε άλλη μια σόλο ενέργεια σημαδεύοντας τον Ντάρμπισαϊαρ ο οποίος έκανε το πλασέ που αποκρούστηκε σε κόρνερ.

Στο 43ο λεπτό ο Γκονσάλβες έγινε κάτοχος της μπάλας εκτός περιοχής και με δυνατό σουτ απείλησε τον Παναγή ο οποίος απόκρουσε και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Στο 54ο λεπτό η Ομόνοια έφτασε μια ανάσα από το δεύτερο γκολ όταν η μπαλιά του Χριστοφή κατέληξε στον Όρσουλιτς ο οποίος με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ η Ανόρθωση απείλησε δύο λεπτά αργότερα με τη σέντρα του Γκονσάλβες να καταλήγει στον Παναγή. Στο 66ο λεπτό η Ομόνοια να φτάνει σε δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Χριστοφή.

Η Ανόρθωση δεν τα παράτησε και με δύο κεφαλιές των Βίκτορ και Καλντερόν από ισάριθμες εκτελέσεις φάουλ του Κολούνγκα, έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τους δράστες να κτυπούν στο 70ο και 78ο λεπτό.

Ανόρθωση: Κόπριβετς, Γκιγιέρμε, Αγκιλάρ, Ερέρο, Καλντερόν, Βίκτορ, Σιβού, Οικονομίδης (61′ Κολούνγκα), Καλό, Γκάμπριελ, Γκονσάλβες
Ομόνοια: Παναγή, Παναγιώτου, Βύντρα, Όρσουλιτς, Καρλίτος, Κατελάρης, Φλορέσκου (82′ Κλέιτον), Μαργκάσα, Χριστοφή, Σέρινταν (89′ Κύπρου), Ντάρμπισαϊρ
Κίτρινες κάρτες: Οικονομίδης, Καλντερόν (4η), Αγκιλάρ, Καλό (6η)/Μαργκάσα, Κατελάρης (4η)

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy