Συνάντηση με καλλιτέχνες και ανθρώπους του πνεύματος είχε ο Δήμαρχος Λάρνακας 

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας και μέλη της Επιτροπής Πολιτισμού του Δήμου είχαν χθες μια πρώτη συνάντηση με καλλιτέχνες και ανθρώπους του πνεύματος.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «σκοπός των συναντήσεων, οι οποίες θα πραγματοποιούνται κατά διαστήματα, είναι η ανταλλαγή απόψεων, εισηγήσεων αλλά και η δυνατότητα του καλλιτεχνικού κόσμου και της Δημοτικής Υπηρεσίας  να έρθουν σε άμεση επαφή και συνεργασία. Μέσω αυτού του διαλόγου, εγκαθιδρύεται μια σχέση με απώτερο σκοπό την προώθηση θεμάτων που αφορούν τον Πολιτισμό γενικότερα».

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Λάρνακας «ο πολιτισμός αποτελεί κομμάτι της ζωής του κάθε ανθρώπου, στοι­χείο της καθημερινής ζωής, πηγή έμπνευσης και σημείο αναφο­ράς των δημοτών της πόλης. Έτσι λοιπόν, μέσω αυτής της κατεύθυνση τεκμηριώνονται και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για καλύτερη διαχείριση των υπαρχουσών συνθηκών, αλλά και υιοθέτηση νέων».Πρόσθεσε ακόμα ότι «η αμφίδρομη συνεργασία και στήριξη των καλλιτεχνών και των ανθρώπων του πνεύματος αποτελεί μια από τις σημαντικότερες παραμέτρους ευημερίας της Λάρνακας».

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.