Συναυλία σταθμός της ΕΔΟΝ με 26 καλλιτέχνες

Με μια μεγάλη και μοναδική για τα Κυπριακά πολιτιστικά δρώμενα συναυλία θα γιορτάσει η ΕΔΟΝ τα 70 χρόνια από την ίδρυση της ΑΟΝ-ΕΔΟΝ. 26 καταξιωμένοι Ελληνες και Κύπριοι καλλιτέχνες θα συνεβρεθούν στο Στάδιο Ελευθερία – Τάσσος Παπαδόπουλος στις 15 Δεκεμβρίου προς τιμήν της ζωής και δράσης της μεγαλύτερης νεολαιίστικης οργάνωσης του τόπου.

26 καλλιτέχνες επί σκηνής

Στις 15 Δεκεμβρίου 2014 στο Στάδιο Ελευθερία – Τάσσος Παπαδόπουλος στη Λευκωσία, θα βρίσκονται οι ακόλουθοι καλλιτέχνες: Ανδρεάτος Γεράσιμος, Αντωνοπούλου Ρίτα, Γεωργιάδης Γιώργος, Γλυκερία, Δημοσθένους Δώρος, Θαλασσινός Παντελής, Θεοδώρου Κούλλης, Θωμαΐδης Κώστας, Κωνσταντίνου Βούλα, Κωνσταντίνου Μάριος, Λάρδου Γεωργία, Μαχαιρίτσας Λαυρέντης, Μουζουράκης Πάνος, Μπάσης Δημήτρης, Νταγάκη Γεωργία, Νταλάρας Γιώργος, Παπάζογλου Σοφία, Παπακωνσταντίνου Βασίλης, Πασχαλίδης Μιλτιάδης, Στόκας Μπάμπης, Τσακνής Διονύσης, Φανής Δημήτρης, Φιλίτας Νικόλας, Χαλκιάς Λάκης, Χουλιαράς Θανάσης  και η ALBAYRAK Umut. Ο μουσικός Θύμιος Παπαδόπουλος έχει αναλάβει τη μουσική διεύθυνση.

Μόνο 10 ευρώ εισιτήριο

Το εισιτήριο της συναυλίας είναι στην πολύ χαμηλή τιμή των 10 ευρώ στην προπώληση, των 15 ευρώ από τα ταμεία εισόδου, ενώ για τα παιδιά κάτω των 12 ετών η είσοδος θα είναι δωρεάν.

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy