Σύνδεση Λάρνακας-Βρυξελλών με Ryanair

Το νέο της δρομολόγιο από το αεροδρόμιο Λάρνακας προς τις Βρυξέλλες, Ζάβαντεμ, εγκαινίασε σήμερα η αεροπορική εταιρεία Ryanair. Το νέο δρομολόγιο θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας τελετή άφιξης της πτήσης από Βρυξέλλες και οι επιβάτες της εταιρείας έτυχαν θερμής υποδοχής τόσο από αξιωματούχους της Ryanair όσο και από την Hermes Airports.

Η Διευθύντρια Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Ryanair και ο Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hermes Airports Wes Porter έκοψαν την κορδέλα εγκαινιάζοντας τη νέα πτήση.

Σε δηλώσεις της η Chiara Ravara, Διευθύντρια Πωλήσεων και Marketing της Ryanair στην Ανατολική Μεσόγειο ανέφερε ότι «η Ryanair βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, με ένα νέο δρομολόγιο προς Βρυξέλλες, δίνοντας ακόμα περισσότερες δυνατότητες στους Κύπριους πελάτες της να ανακαλύψουν τις ομορφιές του Βελγίου».

Πρόσθεσε ότι «οι Κύπριοι πελάτες μας μπορούν να αναμένουν ακόμα περισσότερες αναβαθμίσεις τους επόμενους μήνες, όπως νέο εσωτερικό αεροσκαφών, νέες στολές και ακόμα περισσότερα δρομολόγια ενόψει του προγράμματος “Always Getting Better”, ενώ εξακολουθούμε να προσφέρουμε πολλά περισσότερα από απλά τους χαμηλότερους ναύλους».

Η κυρία Ravara είπε ακόμα ότι «για να γιορτάσουμε την πρώτη μας πτήση από Λάρνακα προς Βρυξέλλες Ζάβεντεμ, απελευθερώνομε θέσεις από μόνο 19.99€ για ταξίδια τον Φεβρουάριο, διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (21 Ιανουαρίου)» από την ιστοσελίδα της εταιρείας www.ryanair.com

Εξάλλου ο Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hermes Airports Wes Porter δήλωσε ότι «είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την απόφαση της Ryanair να επιστρέψει στο Αεροδρόμιο Λάρνακας και να ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο την παρουσία της στην Κύπρο».

Πρόσθεσε ότι «πιστεύουμε πως υπάρχουν εξαιρετικές προοπτικές για αυτό το νέο δρομολόγιο. Μέσω ενός στρατηγικού σχεδιασμού και προβολής, το δρομολόγιο Λάρνακα – Βρυξέλλες μπορεί να καταστεί ένα από τα αγαπημένα δρομολόγια για χιλιάδες ταξιδιώτες, Κύπριους αλλά και κατοίκους της Κεντρικής Ευρώπης, τόσο για επιχειρηματικούς σκοπούς όσο και για σκοπούς αναψυχής».

ΚΥΠΕ

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy