Σύνδεσμοι Γονέων: Τα παιδιά στο Δημόσιο Σχολείο δημιουργούν πολιτισμό

395
ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

H Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων θεωρεί πως τα παιδιά στο Δημόσιο Σχολείο δημιουργούν πολιτισμό και δίνουν πολλές φορές μαθήματα ζωής σε όλους, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι είναι καιρός να προβάλλονται όλα τα θετικά τους επιτεύγματα, για να αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση, αλλά και για να αποδίδεται η δέουσα αναγνώριση σ’ αυτούς που κοπίασαν για να αναδείξουν το Σχολείο τους, αλλά και τον τόπο.

Σε ανακοίνωσή της, με αφορμή τη τιμητική διάκριση που έλαβε ο μαθητής του Γυμνασίου Αποστόλου Ανδρέα Έμπας, Κλεάνθης Σάββα, στις κατηγορίες Μελοποίηση Ποίησης και Ενορχήστρωση του υπό αναφορά Διαγωνισμού, η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων αναφέρει πως η διάκριση αυτή τιμά τον ίδιο και το Σχολείο του, αλλά τιμά και την Κύπρο.
 
Ο Κλεάνθης Σάββα πήρε το Πρώτο Βραβείο και στις δύο κατηγορίες στον Διαγωνισμό, με το μουσικό έργο «Κύπρος Νησί Αγαπημένο».

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.