Επεισοδιακή η δίκη για τον τριπλό φόνο της Λεμεσού

Με αμείωτο το ενδιαφέρον, τόσο από τους άμεσα ενδιαφερόμενους όσο και από τον απλό κόσμο, αλλά και σε κλίμα επεισοδιακό, συνεχίστηκε σήμερα ενώπιον του Κακουργιοδικείου η εκδίκαση της υπόθεσης του τριπλού φόνου με θύματα τα αδέλφια Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή, 19 και 21 ετών και τον 24χρονο Αιμίλιο Μιλτιάδους και δράστη τον 30χρονο Χρίστο Θωμά.

Το ενδιαφέρον της σημερινής διαδικασίας επικεντρώθηκε στην 37χρονη η οποία διατηρούσε δεσμό με τον κατηγορούμενο αλλά και φιλικές σχέσεις με τα αδέλφια Ντορζή και η οποία, περιλαμβάνεται στους βασικούς μάρτυρες κατηγορίας.

Σήμερα, ξεκίνησε η αντεξέταση της 37χρονης, με αντικείμενο τα όσα είχε καταθέσει στην προηγούμενη δικάσιμο στην οποία είχε αναφερθεί στη βίαιη συμπεριφορά του κατηγορούμενου εναντίον της, λόγω της ζήλειας από τις σχέσεις με τα θύματα, για τις απειλές που δεχόταν αλλά και στο μήνυμα που της είχε στείλει λίγο μετά τη διάπραξη του εγκλήματος, στο οποίο της έλεγε ότι δεν είχε μετανιώσει γι’ αυτό που έκανε.

Η μάρτυρας, στη διάρκεια της αντεξέτασης της από τον συνήγορο υπεράσπισης, αναφέρθηκε αρκετές φορές στην παθολογική ζήλια που της είχε ο κατηγορούμενος, χαρακτηρίζοντας την αδικαιολόγητη αφού, όπως είπε,  δεν υπήρχε τίποτε το μεμπτό στις φιλικές σχέσεις που είχε η ίδια με τα αδέλφια Ντορζή.

Σε κάποιο σημείο, στη διάρκεια της αντεξέτασης της 37χρονης, συγγενείς των θυμάτων ξέσπασαν και κινήθηκαν εναντίον του κατηγορούμενου, ζητώντας από το Δικαστήριο την παραδειγματική τιμωρία του.

Για κατευνασμό των πνευμάτων διακόπηκε για λίγο η διαδικασία ενώ  χρειάστηκε να επέμβει η Αστυνομία προλαβαίνοντας περαιτέρω δυσάρεστες καταστάσεις.

Η συνέχιση της δίκης ορίστηκε για τις 8 Νοεμβρίου με καταθέσεις άλλων μαρτύρων.

Να θυμίσουμε ότι ο  Χρίστος Θωμά, είχε παραδεχθεί ενοχή αλλά αρνείται τις κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης.

Χρήστος Χαραλάμπους

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy