Συνεχίζεται η υπόθεση Billy

Το Ανώτατο Δικαστήριο επιφύλαξε σήμερα την απόφασή του στην έφεση που ασκήθηκε κατά της αθωωτικής απόφασης του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στην υπόθεση του θανάτου του μικρού σκύλου Billy στην Αγία Νάπα το 2014.

Το Δικαστήριο με απόφαση του ημερομηνίας 9/12/2015 έκρινε αθώους τους δύο κατηγορούμενους στην υπόθεση, δηλαδή τον διευθυντή του Ξενοδοχείο Αναστασία – Τσόκκος και τον υπάλληλό του, σ’ όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπιζαν και οι οποίες αφορούσαν πρόκληση θανάτου του ζώου.

Με την απόφαση είχε διαφωνήσει το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, το οποίο ζήτησε από τον Γενικό Εισαγγελέα να εφεσιβάλει την απόφαση του Δικαστηρίου, κάτι που έπραξε.

Ο Πρόεδρος του Κόμματος για τα Ζώα Κυριάκος Κυριάκου, ο οποίος ήταν παρών στη σημερινή ακροαματική διαδικασία ενώπιον του τριμελούς Εφετείου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι οι δύο πλευρές προέβησαν στις τελικές τους αγορεύσεις επί των θέσεων τους και το Δικαστήριο επιφύλαξε την έκδοση της απόφασης του σε μεταγενέστερο στάδιο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κόμματος για τα Ζώα, η νεκροτομή επί της σορού του σκύλου έδειξε ότι ο θάνατος του προήλθε από εγκεφαλική αιμορραγία, συνέπεια βαριάς κάκωσης στην βάση του κρανίου. Ο Billy , όπως αναφ

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy