Συνελήφθη στην Ελλάδα η καταζητούμενη για 10 χρόνια από τη Europol Έφη Ηροδότου

Συνελήφθη στην Ελλάδα η Έφη Ηροδότου που καταζητείτο για πρόκληση θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης. Αυτή μαζί με δυο αλλα πρόσωπα συνελήφθησαν στην Έλλάδα μετά από πληροφορία που διαβίβασε η Ιντερρπόλ Κύπρου στην Ιντερπόλ  της Ελλάδας

Η Ηροδότου καταζητείτο για το τροχαίο δυστύχημα από το οποίο έχασε τη ζωή του ο 17χρονος Αιμίλιος Ιωάννου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που είχε εξασφαλίσει τότε η Αστυνομία, η Ηροδότου είχε παραβιάσει το κόκκινο φανάρι, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή.

Πληροφορίες  αναφέρουν ότι η καταζητούμενη είχε πρόθεση να επιστρέψει στην Κύπρο και για το λόγο αυτό ήταν σε συνεννόηση με τις εισαγγελικές αρχές της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τις κυπριακές αστυνομικές αρχές, οι τρεις θα παραμείνουν υπό κράτηση με οδηγίες του Εισαγγελέα μέχρι αύριο το πρωί οπότε και θα παρουσιαστούν αύριο ενώπιον των αρχών για τα περαιτέρω.

 

Το τροχαίο του 2007

Στις 27 Δεκεμβρίου 2007, ο άτυχος νεαρός Αιμίλιος Ιωάννου, έχασε την ζωή του, όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε χτυπήθηκε σε μια διασταύρωση με φανάρια, από ένα αυτοκίνητο του οποίου η οδηγός μόλις είχε παραβιάσει το κόκκινο φανάρι.

Η οδηγός εγκατέλειψε τη σκηνή και σταμάτησε σε ένα αδιέξοδο αφού την είχε καταδιώξει άλλη οδηγός, η οποία είχε σταματήσει στο κόκκινο φανάρι στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Στο έλεγχο αλκοόλης η οδηγός βρέθηκε θετική με υψηλά ποσοστά.

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy