Συνελήφθη tattoo artist που έκανε εσκεμμένα ορθογραφικά λάθη

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να καθίσει εντός της ημέρας ο tattoo artist που συνελήφθη μετά από καταγγελίες ότι έκανε εσκεμμένα ανορθόγραφα τατουάζ στους πελάτες του.

Ο 42χρονος πρώην φιλόλογος από τα Πατήσια, αριστερός και φανατικός ακροατής της punk rock μουσικής όπως αυτοπροσδιορίστηκε, παραδέχτηκε χωρίς ίχνος μεταμέλειας πως έκανε ηθελημένα λάθη σε τατουάζ πελατών που του ζητούσαν σχέδια και λέξεις που ο ίδιος έβρισκε γελοία. «Όποτε ερχόταν χρυσαυγίτης στο μαγαζί στην αρχή αρνιόμουν να του χτυπήσω τατουάζ, αλλά αφού οι καιροί είναι δύσκολοι, αποφάσισα να το κάνω, αλλά με τρόπο που θα έχω ήσυχη την συνείδηση μου. Έτσι λοιπόν στην αρχή ξέχναγα ένα τόνο, μετά έκανα όλα τα “ει” και “οι” γιώτα, όλα τα “ω” όμικρον και ούτω καθεξής.

Ήταν ταξίδι χωρίς γυρισμό.Ερχόταν ένας πιτσιρίκος σε μαγαζί με αφίσες Exploited και Dead Kennedys και μου ζητούσε τατουάζ “Νατάσσα Θεοδωρίδου”. “Νατασα Θοδοριδο” θα πάρεις λοιπόν.

 

 

Ερχόταν κοπελίτσες που ήθελαν κινέζικα σύμβολα από το Google Translate, που δεν έβγαζαν νόημα. Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω κινέζικα το βρισκα προσβλητικό και έτσι αποφάσισα να τους ζωγραφίζω σύμβολα που σήμαιναν “Είμαι Τουαλέτα” ή “Περιμένω το Μετρό”.

Έρχονταν άλλοι και μου ζητούσαν ελληνικές παροιμίες μεταφρασμένες στα αγγλικά… Οι περισσότεροι από αυτούς δε καταλάβαιναν τα λάθη, παρά μόνο όταν τους έκραζαν στο Facebook. Μερικοί έρχονταν στο μαγαζί αγριεμένοι αλλά τους έλεγα θα τους κάνω και δεύτερο tattoo δωρεάν και ησύχαζαν. Στο δεύτερο έκανα ακόμα περισσότερα λάθη.»

ορθογραφικά τατού

Ο 42χρονος που δε σταματούσε να γελάει καθ’ όλη τη διάρκεια των δηλώσεων του, υποστήριξε ακόμα πως έκανε καλό στην ανθρωπότητα και πως θα έπρεπε να του κάνουν άγαλμα αντί να τον συλλάβουν.

 
(Το άρθρο είναι προϊόν μυθοπλασίας) giros.gr

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy