Συνελήφθηκε ο πατέρας του δράστη του τριπλού φονικού της Λεμεσού

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει η Αστυνομία στη Λεμεσό τις έρευνες της για εντοπισμό του 30χρονου Χρίστου Θωμά ο οποίος θεωρείται ο δράστη του τριπλού φόνου που διαπράχθηκε χθες το βράδυ στη Λεμεσό, με θύματα τα αδέλφια Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή 19 και 21 χρόνων και Αιμίλιο Μιλτιάδους 24 χρόνων.

Το ενδεχόμενο ο δράστης να έχει διαφύγει στα κατεχόμενα, δεν έχει αποκλεισθεί ενώ συνελήφθηκε ο 62χρονος πατέρα του αφού εκτιμάται ότι τον βοήθησε στη διαφυγή του.

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις της Αστυνομίας, φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία ότι βασικό κίνητρο στη διάπραξη του εγκλήματος, ήταν κάποιες προσωπικές διαφορές που προέκυψαν μεταξύ θυμάτων και δράστη και οι οποίες, σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις της Αστυνομίας, έχουν να κάνουν με τα μάτια μια γυναίκας.

Πάντως θύματα και δράστης είναι πολύ καλά γνωστοί στις Διωκτικές Αρχές αφού απασχόλησαν και στο παρελθόν την Αστυνομία σε διάφορες σοβαρές υποθέσεις, μεταξύ τω οποίων και υποθέσεις ναρκωτικών.

Στη διάρκεια τω ολονύκτιων ερευνών της Αστυνομίας και με την αξιοποίηση όλων των μαρτυριών που εξασφαλίστηκαν, ξεκαθάρισαν για τους ανακριτές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε το άγριο έγκλημα.

Συγκεκριμένα τα τρία θύματα πήγαν γύρω στις 7.30 χθες το βράδυ σε εστιατόριο στην πλατεία Ηρώων που ανήκει στον πατέρα του δράστη, όπου και φιλονίκησαν με τον 30χρονο δράστη.

Σε κάποια στιγμή ο 30χρονος άραξε ένα μαχαίρι από τον πάγκο του εστιατορίου και κατευθύνθηκε απειλητικά προς το μέρος τριών οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή κατευθυνόμενοι στην περιοχή δίπλα από την Επαρχιακή Διοίκησή στην γωνία των οδών Βραγαδίνου και Ανεξαρτησίας.

Ο 30χρονος τους καταδίωξε και κατάφερε να κτυπήσει και τους τρεις με θανατηφόρες μαχαιριές.

Στη συνέχεια φαίνεται ότι μετέβη στο εστιατόριο του πατέρα του ο οποίος φέρεται να τον βοήθησε. Στο εστιατόριο βρέθηκε και το φονικό μαχαίρι.

Χρήστος Χαραλάμπους

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy