“Σύνορα η Αγάπη δεν γνωρίζει” του Κώστα Χατζή

Σύνορα η Αγάπη δεν γνωρίζει με τον Κώστα Χατζή

Live στο Θέατρο Ριάλτο

Σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στα άτομα με αυτισμό, που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Ριάλτο την Κυριακή 15 Απριλίου, ο Κώστας Χατζής μας ταξιδεύει με την κιθάρα και τους συνεργάτες του μέχρι εκεί όπου «Σύνορα η Αγάπη δε Γνωρίζει».

Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Magic Always Happens ο οποίος, έχοντας στο επίκεντρό του τα άτομα με αυτισμό, θα διαθέσει γι’ αυτά τα καθαρά έσοδα από τη συναυλία. Σπουδαίος καλλιτέχνης με ευρεία απήχηση, λαϊκός τροβαδούρος με όλη τη σημασία του όρου, ο Κώστας Χατζής υπηρέτησε πιστά το κοινωνικό τραγούδι για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες καταφέρνοντας να επικοινωνεί μ’ έναν μοναδικό τρόπο με το κοινό του. Με την κιθάρα και την ιδιότυπη φωνή του ήταν ουσιαστικά ο πρώτος που τραγούδησε μπαλάντες με κοινωνικό περιεχόμενο.

Στη συναυλία του στο Θέατρο Ριάλτο θα παρουσιάσει ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι μέσα από τη λυρικότητα και την ευαισθησία των στίχων και της μουσικής των διαχρονικών τραγουδιών του. Μαζί του τραγουδά η Μαρία Αλεξίου.

Διεύθυνση Ορχήστρας – Ενορχηστρώσεις: Γιώργος Παγιάτης, Πιάνο: Γιώργος Παγιάτης, Φλάουτο – σαξόφωνο – κλαρινέτο: Ρήγας Σαριτζιώτης, Τύμπανα – κρουστά: Χρήστος Αλεξόπουλος, Κοντραμπάσο: Πόλυς Πελέλης

Θέατρο Ριάλτο, Κυριακή 15 Απριλίου 20:30

Πληροφορίες / Κρατήσεις 77 77 77 45 E-tickets: www.rialto.com.cy

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy