Συνταγές από μέση ανατολή στη Lidl Food Academy

Σάββατο 17 Ιουνίου και αυτή τη φορά το μάθημα ήταν αφιερωμένο στη γειτονική μας περιοχή της Μέσης Ανατολής. Οι τυχεροί συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν λαχταριστές συνταγές, με την καθοδήγηση του Chef και των βοηθών του, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της LidlFoodAcademy στη Λευκωσίας.

Το μενού περιέλαβε:

Γεμιστό ψωμί με τυρί, γλασαρισμένο με μέλι και σαφράν “Khaliatnahal’’ με χωριάτικο αλεύρι, Belbake, και γραβιέρα κομμένη σε κύβους, Τρείς Βοσκοί, Φαλάφελ από αποξηραμένα ρεβίθια, TERRANEA, και σάλτσα ταχίνι, Γλυκάνθη,

Μαροκινό κοτόπουλο Ταζίν, με ελιές και μπαχαρικά Rasel Hanout, ένα πεντανόστιμο φαγητό που μαγειρεύεται παραδοσιακά στο ταζίν, το Μαροκινό κωνικό σκεύος αλλά που θαυμάσια μαγειρεύτηκε και στην κατσαρόλα, πασπαλισμένο με αρωματικά μπαχαρικάKania, και γλυκάκι υπερπαραγωγή για το τέλος, Τραγανοί κώνοι από κανταΐφι και γέμιση παγωτού βανίλια, πασπαλισμένοι με χαλεπιανό, ζαχαρωμένα ροδοπέταλα και σιρόπι λεμόνι!

Οι τυχεροί συμμετέχοντες με την καθοδήγηση του Chef εκτέλεσαν απολαυστικά το ‘μενού’ που και οι ίδιοι το γεύτηκαν με μεγάλη ευχαρίστηση.

Εξωτικά, απολαυστικά και εύκολα, μια και όλα τα υλικά που απαιτούνται βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων Lidlκαι οι συνταγές στην ιστοσελίδα μας: https://www.lidlfoodacademy.com.cy

Επισκεφτείτε μας επίσης στο Facebook της LidlFoodAcademy και δείτε στιγμιότυπα και φωτογραφίες από όλα τα μαθήματα

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy