Συνταξιοδοτικά Ταμεία Ancoria Insurance

921

Πολύ ικανοποιητικές οι αποδόσεις και το δεύτερο τρίμηνο του 2017

Η Ancoria Insurance Public Ltdανακοίνωσε τις αποδόσεις των επαγγελματικών συνταξιοδοτικών ταμείων της για το δεύτερο τρίμηνο του 2017, οι οποίες ήταν πολύ ικανοποιητικές. Τα συνταξιοδοτικά ταμεία συνεχίζουν να καταγράφουν θετικές αποδόσεις από την έναρξη λειτουργίας τους το 2016, όπως φαίνεται στον πιο κάτω πίνακα.

Συνταξιοδοτικά Ταμεία  2ο Τρίμηνο 2017  Απόδοση 2017 Ετησιοποιημένη απόδοση από την ημερομηνία έναρξης
Ancoria ΣυντηρητικόΣυνταξιοδοτικό Ταμείο 0.54%
  1. 46%
2.52%
Ancoria Ισορροπημένο Συνταξιοδοτικό Ταμείο 0.33% 1.81% 4.28%
Ancoria Αναπτυξιακό Συνταξιοδοτικό Ταμείο 0.72% 3.31% 6.95%

 

(Καθαρές αποδόσεις μέχρι τις 30/06/2017)

Τα συνταξιοδοτικά ταμεία της Ancoria Insurance σχεδιάζονται σε συνεργασία με διακεκριμένους επενδυτικούς οίκους για να καλύπτουν διάφορα επενδυτικά προφίλ, παρέχοντας παγκόσμια διασπορά ανάμεσα σε διαχειριστές κεφαλαίων, γεωγραφική κατανομή αλλά και επενδυτικές κατηγορίες.

Τα εν λόγω ταμεία παρέχονται μέσω των επαγγελματικών συνταξιοδοτικών σχεδίων AncoriaPensionPlanκαι AncoriaProvidentPlan, τα οποία απευθύνονται στις ανάγκες και στους στόχους της κάθε επιχείρησης και του κάθε εργαζομένου. Η AncoriaInsurance διαχειρίζεται σήμερα συνταξιοδοτικά ωφελήματα ενός μεγάλου αριθμού εργαζομένων διαφόρων εταιρειών στην Κύπρο.

Μάθετε περισσότεραΤο Συνταξιοδοτικά Σχέδια της AncoriaInsurance διέπονται από τον Κλάδο VII του περί Ασφαλιστικών και Αντασφαλιστικών Εργασιών και Άλλων Συναφών Θεμάτων Νόμου 38(I)2016: Κλάδος Διαχειρίσεως Ταμείων Ομαδικής Συνταξιοδοτήσεως.

 

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.