Σειρά Υποτροφιών από το Τμήμα Σχεδιασμού και Πολυμέσων

Για Σπουδές Γραφικών Τεχνών στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Τριήμερο αξιολόγησης πορτφόλιο/πόστερ για όσους ενδιαφέρονται για Σπουδές Γραφικών Τεχνών διοργανώνει το Τμήμα Σχεδιασμού και Πολυμέσων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Θέλετε να εργαστείτε στο χώρο του Graphic Design στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα; Σας ενδιαφέρει ο σχεδιασμός ψηφιακών προϊόντων και εφαρμογών; Ονειρεύεστε να ξεκινήσετε το δικό σας design studio;

Το Πρόγραμμα Σπουδών «Γραφική Επικοινωνία» του Πανεπιστημίου Λευκωσίας παρέχει τη δυνατότητα απόκτησης των απαραίτητων δεξιοτήτων, αλλά και γνωριμίας με τις σύγχρονες σχεδιαστικές εφαρμογές. Οι απόφοιτοι μπορούν να εργοδοτηθούν σε δημιουργικά γραφεία, σε διαφημιστικές εταιρίες, σε εκδοτικές και τυπογραφικές μονάδες, καθώς επίσης σε μουσεία, πολιτιστικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα, το διαδίκτυο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Οι ενδιαφερόμενοι, κατά τη διάρκεια του τριημέρου 12-14 Σεπτεμβρίου, μπορούν να προσέλθουν στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, μεταξύ 11:00 και 17:00, με το πορτφόλιο τους. Μπορούν επίσης να δημιουργήσουν το δικό τους πόστερ, με θέμα: «Discover Cyprus», ώστε να εξασφαλίσουν μια θέση στο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Γραφική Επικοινωνία». Για τα πιο ευρηματικά πορτφόλια/πόστερς, θα δοθούν υποτροφίες για σπουδές στο πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εισδοχής Φοιτητών: Μαριγιώργια Βοσκαρίδου, Τηλ.: 22841674.

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy