Συζήτησαν τις οικονομικές πτυχές μιας ενδεχόμενης λύσης

Οι οικονομικές πτυχές ενδεχόμενης επίλυσης του Κυπριακού προβλήματος, βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχε σήμερα αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων, με τον επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας της ελληνοκυπριακής πλευράς, Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την οικονομική πτυχή και άπτονται της διαπραγματευτικής διαδικασίας, θέματα ανταγωνισμού και διαδικασιών, αλλά και το πως η επόμενη ημέρα της λύσης ενδέχεται να επηρεάσει την οικονομική δραστηριότητα και τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που προγραμματίζονται ή βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων, κ. Ανδρέας Δημητριάδης, ανέφερε πως “ήταν μία πολύ χρήσιμη και ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση. Ο Σύνδεσμος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την πορεία των διαπραγματεύσεων και να θέσει πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα στον κ. Μαυρογιάννη όσον αφορά την οικονομική πτυχή ενδεχόμενης επίλυσης του Κυπριακού προβλήματος. Η επόμενη ημέρα της  επίλυσης του εθνικού μας προβλήματος, αφορά όλους τους κλάδους της οικονομίας μας, συνεπώς η διαρκής ενημέρωση για την πορεία των διαπραγματεύσεων είναι πέρα για πέρα αναγκαία”.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy