Σιζόπουλος: Η ΕΔΕΚ θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για κοινό υποψήφιο στον “ενδιάμεσο”

Η ΕΔΕΚ θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να πάνε με κοινό υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές τα πέντε κόμματα του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, ανέφερε ο Μαρίνος Σιζόπουλος.

Σχολιάζοντας τα όσα είδαμε στους τηλεοπτικούς δέκτες με σύνεδρους να παροτρύνουν με έντονο τρόπο για να ψηφιστεί ομόφωνα και δια βοής η υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου, ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ είπε ότι ο ίδιος είδε παρότρυνση από κάποιους για να μην σηκώσουν σύνεδροι το χέρι τους και να μην είναι ομόφωνη η απόφαση.

Ο διάλογος δεν γίνεται με προειλημμένες αποφάσεις, ούτε να προσπαθεί ο ένας να επιβάλει την άποψη του στον άλλο, δήλωσε ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας.

Επικρίνοντας τα τρία κόμματα που στηρίζουν τον Νικόλα Παπαδόπουλο, ο κ. Λιλλήκας είπε πως στη συνάντηση των πέντε δεν συζητήθηκαν καν, οι αρχές διακυβέρνησης.Επανέλαβε παράλληλα πως είναι δεδομένη η υποψηφιότητα του γιατί δεν ήταν υπό την αίρεση άλλου κόμματος.

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.