Σιζόπουλος: Η ενότητα σημαντικός παράγοντας κοινής εθνικής γραμμής

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ
Φωτογραφία: Φίλιππος Χρίστου

Η ενότητα αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα για τη διαμόρφωση μιας κοινής εθνικής γραμμής, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, προσθέτοντας πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα πρέπει να παραμείνει σταθερός σε κάποιες θέσεις.

Σε δηλώσεις του μετά την συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, ο κ. Σιζόπουλος είπε πως η διαδικασία για επίλυση του Κυπριακού εισέρχεται σε μια πάρα πολύ κρίσιμη βάση και γι’ αυτό θα πρέπει, με κάθε τρόπο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να θωρακιστεί, αλλά και να ενισχυθεί η διαπραγματευτική του ικανότητα και δυνατότητα.

Ο κ. Σιζόπουλος είπε πως η ενότητα θα συμβάλει επίσης στη διαμόρφωση μιας συλλογικής διαχείρισης του εθνικού προβλήματος. «Γι αυτό από την πλευρά τη δική μας έχουμε καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση σε μια προσπάθεια ενίσχυσης αυτής της προσπάθειας, αλλά ο καθένας θα πρέπει να αντιληφθεί ότι για να μπορέσει αυτό να καρποφορήσει, για να γίνει υλοποιήσιμη αυτή η προσπάθεια, θα πρέπει τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όσο και οι σύμβουλοι του να παραμείνουν σταθεροί σε κάποιες θέσεις», είπε

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.