ΑΚΕΛ: Πολιτικά κίνητρα πίσω από τη δίωξη Διευθυντή της Αγγλικής Σχολής

Το ΑΚΕΛ, με ανακοίνωση του, καταγγέλλει ως πολιτικά τα κίνητρα της πλειοψηφίας των μελών του Δ.Σ. της Αγγλικής Σχολής, σε σχέση με τη σκευωρία και την επιβολή ποινής σε βάρος του Βοηθού Διευθυντή της Σχολής.

Οπως επισημένεται στην ανακοίνωση «πρόκειται για εκδικητική ενέργεια σε βάρος ενός προσώπου με ιδιαίτερες ευαισθησίες και με έντονη δραστηριότητα και ανάληψη πρωτοβουλιών για την εισαγωγή καλών πρακτικών σ’ ότι αφορά τη συμπερίληψη των τ/κ μαθητών στην Αγγλική Σχολή».

Τα όσα προηγήθηκαν της επιβολής ποινής αλλά και διάφορα άλλα συμβάντα σε σχέση με την παρουσία τουρκοκύπριων μαθητών, υπογραμμίζει η ανακοίνωση «επιβεβαιώνουν τα εθνικιστικά και εκδικητικά κίνητρα της πλειοψηφίας των μελών του Δ.Σ. της Αγγλικής Σχολής».

«Για αυτή την εξέλιξη σοβαρές ευθύνες φέρει και η κυβέρνηση, η οποία όχι μόνο διόρισε αλλά και ανέχεται τον απαράδεχτο τρόπο με τον οποίο λειτουργεί και ενεργεί η πλειοψηφία του Δ.Σ. της Σχολής» τονίζεται στην ανακοίνωση σημειώνοντας ότι το θέμα θα προταθεί να εγγραφεί για αυτεπάγγελτη εξέταση στην αρμόδια Κοινοβουλευτική επιτροπή Παιδείας από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΑΚΕΛ.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy