“Σκληροτράχηλη ομάδα η ΑΕΛ, δύσκολα δέχεται γκολ…”

Ο εκπρόσωπος της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας μίλησε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: «Είναι δύσκολο και σημαντικό το ματς. Παίζουμε στην έδρα μας, θα είναι κατάμεστο το γήπεδο και είναι αδιαπραγμάτευτος ο στόχος της νίκης. Γνωρίζουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Σκληροτράχηλη ομάδα η ΑΕΛ, που δύσκολα δέχεται γκολ. Θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε στα ψηλά και να αυξήσουμε τη διαφορά από την ΑΕΛ που έχει τους ίδιους στόχους μαζί μας»

Διαφοροποίηση στόχου: «Ο στόχος δεν αλλάζει από τόσο νωρίς. Παραμένει η έξοδος στην Ευρώπη. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Είμαστε μία νέα ομάδα. Ο προπονητής έχει ήδη βάλει τη σφραγίδα του. Είμαστε ικανοποιημένοι αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε για περισσότερα. Κάποιοι παίκτες μπορούν να προσφέρουν περισσότερα».

Αγωνιστικά: «Οι Μπανταλόφσκι και Σισέ πολύ δύσκολα θα προλάβουν τον αγώνα. Για τους Σίλντενφελντ και Πράνιτς θα ξεκαθαρίσει κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy