Σταύρος Παπασταύρου: «Βασίλισσα ξανά η Ομόνοια»!

Ο υποψήφιος επενδυτής για την Ομόνοια Σταύρος Παπασταύρου παραχώρησε συνέντευξη στο ΡΙΚ και κατέθεσε σκέψεις του για αυτήν την προοπτική.

Μίλησε για το όραμά του για το «τριφύλλι», αλλά και τους λόγους που τον ώθησαν να εμπλακεί. Η εικόνα που άφησε είναι πολύ θετική. Έδειξε άνθρωπος αυθεντικός, ενώ ήταν πειστικός στις απόψεις του.

Μεταξύ άλλων είπε και τα εξής :

Για τις επαφές και την τελική πρόταση: «Ξεκινήσαμε πριν 2,5-3 μήνες. Η ομάδα που ήρθε ήθελε το καλό της Ομόνοιας και εγώ ήθελα να ξεκινήσω με καλές προοπτικές. Ήταν ένα λάστιχο που τραβούσαμε και οι δυο και λίγο πριν να σπάσει, σταματήσαμε. Είναι μια πρόταση που θα βοηθήσει και το σωματείο και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Τα συμφέροντα των δυο θα είναι παράλληλα. Όταν πάει καλά το ποδόσφαιρο, θα πηγαίνει και το σωματείο».

Για τα λεφτά που θα μπουν: «Αυτός είναι ο σκοπός μας. Για αυτό ξεκινήσαμε να μιλάμε. Θα βάλουμε αρκετά λεφτά για να μπορέσει η Ομόνοια να πρωταγωνιστήσει και υπάρχει διάθεση να μπουν κι άλλα».

Για τους φόβους πως θα αλλάξει ο χαρακτήρας της ομάδας: «Ο σκοπός δεν είναι να αλλάξουμε το χαρακτήρα της. Η Ομόνοια είναι η ιστορία της και ο λαός της. Αυτός είναι και ο λόγος που ήρθα να επενδύσω εδώ. Δε θα πήγαινα σε καμιά άλλη ομάδα για αυτούς τους λόγους».

Για το θέμα του γηπέδου: «Οι προτεραιότητες σήμερα είναι η ομάδα, οι παίκτες, οι προπονητές. Πρέπει να βγάλουμε το σωματείο έξω από τα οικονομικά προβλήματα. Δε θέλουμε να πούμε στον κόσμο για γήπεδο. Οι εγκαταστάσεις στο Πούλλος δεν είναι σωστές π.χ. Πρέπει να αναβαθμιστούν σύντομα».

Για τον κόσμο της Ομόνοιας: «Θέλουμε ο κόσμος να πιστεύει πως ότι κάνουμε το κάνουμε σωστά. Δε μπορούμε μόνοι μας να πετύχουμε. Οι πόρτες μας θα είναι ανοιχτές. Θέλουμε να μιλήσουμε με όλους. Αν τα συμφέροντά τους είναι με την Ομόνοια, είναι ευπρόσδεκτοι. Αν όχι, τότε δε γίνεται».

Για τα κριτήρια επιλογής των συνεργατών: «Λείπω 30 χρόνια από την Κύπρο. Ούτε χρωστώ, ούτε μου χρωστά κανείς. Όποιος μπει στην Ομόνοια θα είναι γιατί του αξίζει και όχι γιατί θα του κάνω χάρη. Ο σκοπός μου είναι να φέρουμε την Ομόνοια εκεί που ήταν πριν 30 χρόνια που ήμουν εδώ στην Κύπρο. Ήταν η «Βασίλισσα» και ξέρω πως τα τελευταία 20 χρόνια υποχώρησε αλλά πρέπει να την επαναφέρουμε».

Πήγε στα αποδυτήρια

Μια σημαντική κίνηση έκανε ο Σταύρος Παπασταύρου, που βρέθηκε στο γήπεδο για να δει τον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Με το τέλος του αγώνα, κατέβηκε στα αποδυτήρια μαζί με τον πρόεδρο του σωματείου Λώρη Κυριάκου και μπήκαν μάλιστα για μερικά λεπτά μαζί μέσα.

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy