Στεφάνου: Συμβαίνουν πολλά τυχαία – Η προεδρία της Βουλής να ξεκαθαρίσει τι έγινε

396

Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στην Κύπρο για δικές του δουλειές και ενδιαφέρθηκε να παραστεί στην τελετή διαβεβαίωσης του προέδρου Αναστασιάδη στη Βουλή, δήλωσε στον Άστρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

Ο κ. Σαββίδης, είπε ο κ. Προδρόμου, ενδιαφέρθηκε να παραστεί και τηλεφώνησε στο προεδρικό εξασφαλίζοντας έγκριση για να παραστεί στην τελετή. Εξέφρασε ωστόσο άγνοια για το πώς βρέθηκε δίπλα από τον γενικό εισαγγελέα.

Απαντώντας ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου διερωτήθηκε αν στη Βουλή μπορεί να μπαίνει οποιοσδήποτε επειδή βρέθηκε τυχαία στην Κύπρο και ζήτησε να παρευρεθεί στην διαβεβαίωση του προέδρου και τυχαία βρέθηκε να κάθεται δίπλα από τον γενικό εισαγγελέα.

Συμβαίνουν πολλά τυχαία, ανέφερε και πρόσθεσε ότι στη Βουλή και ειδικά στην τελετή διαβεβαίωσης του προέδρου δεν μπορεί να μπει οποιοσδήποτε διότι οι προσκλήσεις καθορίζονται από το πρωτόκολλο.Ο κ. Στεφάνου πρόσθεσε ότι η προεδρία της Βουλής πρέπει να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς έγινε.

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.