Στη σκηνή του… εγκλήματος

449

«Αν δείτε τη σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου και τη σύνθεση της ηγεσίας της παράταξης, δεν υπάρχει σχεδόν κανένας που να μην πέρασε από τη σχολή της ΝΕΔΗΣΥ. Αν δείτε τη σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου, αυτό που πρέπει να μετρήσετε είναι η εμπιστοσύνη που έχω στους νέους αυτούς».

Αφοπλιστική η ομολογία του Προέδρου της Δημοκρατίας για τη μονοκομματική του κυβέρνηση, αλλά κυρίως για την κομματοκρατία παντού, αρχής γενομένης από την κυβέρνηση.

Έστω κι αν κόμπασε ότι θα επέλεγε τους «άριστους των αρίστων» ανεξαρτήτως κόμματος, με βάση κριτήρια αξιοκρατικά και όχι την κομματική τους ταυτότητα.

Επιστρέφοντας στη σκηνή του… εγκλήματος, μιλώντας στο συνέδριο της ΝΕΔΗΣΥ, ο κ. Αναστασιάδης επιβεβαίωσε πρώτα και πάνω απ’ όλα ότι ουδέποτε υπήρξε Πρόεδρος όλων των Κυπρίων. Υπήρξε και πολιτεύθηκε σαν πρόεδρος της Πινδάρου.

Για να είναι αρεστός και όχι ωφέλιμος… Για να έχει την ψήφο και δεξιών και ακροδεξιών… προτίμησε να αφήσει σύξυλους και όσους ανέμεναν λύση του Κυπριακού.

Νίκη

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.