Στη Βαλένθια οι Οκκαρίδης και Σπύρου

Στη Βαλένθια ταξίδεψαν ο τεχνικός διευθυντής της GPS SEE / Valencia CF Cyprus κ. Στέλιος Οκκαρίδης και ο διευθυντής της ακαδημίας κ. Χαράλαμπος Σπύρου το διάστημα 4-8 Μαρτίου 2018. Εκεί συμμετείχαν σε τεχνικό σεμινάριο, που διοργάνωσε η ισπανική ομάδα μαζί με τον παγκόσμιο παρτενέρ της σε θέματα ποδοσφαιρικής εκπαίδευσης, τη GPS Global.

Στο τεχνικό σεμινάριο συμμετείχαν 30 άτομα απ΄ όλες τις ακαδημίες της GPS παγκοσμίως, με επικεφαλής της αποστολής τον ιδιοκτήτη της Global Premier Soccer, κ. Peter Bradley. Οι εργασίες έλαβαν χώρα στο αθλητικό κέντρο των «νυχτερίδων», το Ciudad Esportiva και μέσα απ΄ αυτό οι εκπρόσωποι των ακαδημιών της GPS -ανάμεσα τους και οι Οκκαρίδης και Σπύρου- είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τη μεθοδολογία της ακαδημίας της Βαλένθια.

Οι προπονητές των ακαδημιών της GPS / Valencia CF παρακολούθησαν διαλέξεις των Toni Navarro (Υπεύθυνος προγράμματος Elite της Valencia), Toni Hernandez (Διευθυντής Μεθοδολογίας της Valencia), Luis Martinez (Διευθυντής Διεθνής Ανάπτυξης της Valencia) και άλλων στελεχών της ισπανικής ομάδας, ενώ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά προπονήσεις όλων των ηλικιακών ομάδων της Valencia, από την U19 μέχρι την U6.

Ο τεχνικός διευθυντής της GPS SEE / Valencia CF Cyprus κ. Στέλιος Οκκαρίδης μίλησε για την επίσκεψη: «Μάθαμε πολλά και λάβαμε σημαντικές εμπειρίες από το τεχνικό σεμινάριο, τα οποία θα αξιοποιήσουμε αναλόγως στη δική μας ακαδημία. Ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να δούμε από κοντά τον τρόπο δουλειάς της Βαλένθια και να λάβουμε συγκεκριμένες οδηγίες και κατευθύνσεις. Επιπλέον, η συνάντηση όλων των στελεχών της GPS και της Valencia απέδειξε και την ενιαία δουλειά που έχουν όλες οι ακαδημίες, ανεξαρτήτου χώρας όπου βρίσκονται».

Η ποδοσφαιρική ακαδημία GPS South East Europe / Valencia CF Cyprus στεγάζεται στα γήπεδα του Κεραυνού στο Στρόβολο. Στην ακαδημία αγωνίζονται αγόρια και κορίτσια γεννημένα μεταξύ 2002 και 2013. Περισσότερες πληροφορίες στο facebook.com/gps.valencia.cyprus και στο τηλέφωνο 70008815.

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy