Στην Κύπρο για φιλικά και προετοιμασία η U20 Πετόσφαιρας Γυναικών της Ελλάδας

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης έχει προσκαλέσει την Εθνική Γυναικών Ελλάδος κάτω των 20 χρόνων για κοινή προετοιμασία και φιλικούς αγώνες στα πλαίσια της εφαρμογής του πρωτοκόλλου Κ.Ο.Α. – Γ.Γ.Α.

Οπως ανακοινώθηκε από την ΚΟΠΕ η Εθνική Ελλάδος θα κάνει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Κύπρο το διάστημα 2-7 Ιανουαρίου 2015 και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Εσθονία όπου θα συμμετάσχει στην πρώτη προκριματική φάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κάτω των 20 χρόνων γυναικών που ως γνωστόν θα γίνει στην Κύπρο το ερχόμενο καλοκαίρι 30 Ιουνίου – 14 Ιουλίου 2015.

Αύριο Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014 (9.30π.μ. στο Θεμιστόκλειο) θα αρχίσει την προετοιμασία της η προεθνική νεανίδων Κύπρου στη Λεμεσό. Παρών στην έναρξη των προπονήσεων θα είναι ο Ομοσπονδιακός προπονητής Μανώλης Ρουμελιώτης (βρίσκεται ήδη στην Κύπρο) ο οποίος θα έχει την όλη επίβλεψη της προετοιμασίας μαζί με τους δύο βοηθούς του Πέτρο Πατσιά και Κώστα Παναγίδη.

Στις 2 Ιανουαρίου 2015 έρχεται πλήρης η Εθνική Ελλάδος γυναικών κάτω των 20 χρόνων για κοινές προπονήσεις με την Εθνική μας ομάδα καθώς και δύο φιλικές συναντήσεις. Για το σκοπό αυτό η ΚΟΠΕ θα δώσει συνέντευξη τύπου το μεσημέρι (12.30μ.μ.) στο ξενοδοχείο Μιραμάρε στη Λεμεσό.

Η πρώτη επίσημη φιλική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιανουαρίου 2015 στην αίθουσα Γλαύκος Κληρίδης στον Αγρό και ώρα 5.30μ.μ. με την ευγενή χορηγία της ΟΠΑΠ Κύπρου και θα είναι στη μνήμη του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο πρώτος αγώνας Κύπρου – Ελλάδας προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον της κοινότητας και προβλέπεται κοσμοσυρροή. Η δεύτερη επίσημη φιλική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιανουαρίου 2015 στη Λεμεσό και στο Θεμιστόκλειο με ώρα ενάρξεως 6.00μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη στους φιλάθλους και στους δύο αγώνες.

Η Εθνική Ελλάδος θα παραμείνει στην Κύπρο μέχρι τις 8 του μήνα όπου θα δώσει άλλα δύο φιλικά παιγνίδια με ομάδες μας και τα οποία έχουν προγραμματισθεί να γίνουν στις 6 και 7 Ιανουαρίου 2015.

ΚΥΠΕ

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy