Στην Κύπρο ο Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας Harlem Désir θα έχει ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, την Παρασκευή, 3 Ιουνίου, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης του κ. Désir στην Κύπρο.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Κασουλίδης θα συναντηθεί κατ’ ιδίαν στο Υπουργείο Εξωτερικών με τον Γάλλο Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, ενώ ακολούθως θα πραγματοποιηθούν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο χωρών. Στη συνέχεια, οι κ.κ. Κασουλίδης και Désir θα προβούν σε δηλώσεις στον Τύπο.

Στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθούν, μεταξύ άλλων, οι διμερείς σχέσεις και τρόποι περαιτέρω εμβάθυνσης τους, οι εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και την επανέναρξη των συνομιλιών, θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και το ζήτημα της μετανάστευσης. Παράλληλα, θα ανταλλαγούν απόψεις για περιφερειακά ζητήματα που αφορούν στις χώρες της περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου με έμφαση στις διεθνείς δράσεις για καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Γάλλος Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

ΚΥΠΕ

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy